من شهرستان بود خونمون میخواستیم بیایم کرج چون شاغل بودم نتونستم بیام خود شوهرم اومد خونه گرفت.و....بگذریم همون شب اول ک با اسبابام اومدم دیدم سوسک داره از درو دیوار اشپزخونه بالا میره😫😫😫😫
هزار جور سم زدم تا اخر ژل برسودا که زدم الان سه روزه فقط جنازه دیدم زنده ندیدم.خلاصه کنم میرفتی دستشویی بوی فاظلاب میپیچید تو سالن و اشپزخونه چقد در ودیوار سابیدم چقد فاظلاب سم ریختم درزا رو کیپ کردم ک بو نده.تروخدااااااا چون مستاجرین نباید تمیزی کنید؟؟؟؟؟؟گناه من چی بود جای هفت سالی ک اون تو این خونه بوده من کثافت از درو دیوار شستم خودش چجوری زندگی کرده من ک دلم نمیکشه این جور خدایا این امثال این زنا چی میکنن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حتما نشستی جا زنداداش من ولی هرکی بره جا خواهر شوهرام خیلی به نفعشه لامصبها خونرو برق میندازن
لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش 👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖
بوی وحشتناک توالت ،گفتم اگه این بو اینجوری باشه اینجا نمیشه زندگی کرد
ولی با چند بار شستن تعویض چاه بست ،شستن دیوارا حل شد
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وای این بلا سر منم اومده از سال93 که ازدواج کردم سالی یبار جابجا شدم🤦🏻♀️
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
خانه ای که الان اومدم داخل نفر قبلی به خانمی بود وقتی طرف را میدیدی فکر میکردی میخواد بره عروسی . چقدر به آرایش و استایل خودش اهمیت میداد ولی سرامیک سفید آسپزخانه قهوه ای و نارنجی شده بود . هنوزم دلم چرک هست. تا چند ماه میشستیم بازم جای کثیف پیدا میشد. دیوار سفید خانه از پرز و خاک سیاه شده بود.