2777
2789
فکر می‌کنی خواهرم با مادرشوهرش خونشون روبروی هم دیگه هست مگر اینکه کاری داشته باشه میره

آخه جاری بزرگم دوسه تا کوچه فاصله اشونه هر روز میره

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

بهونه میکنه که بچت خونه رو کثیف میکنه در حالی ک دخترم ۴ سالشه خیلی ترسو و حرف گوش کنه بگم بشین میشین ...

قربونت برم اینجوری فکر نکن 🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم نزدیکم دوکوچه تقریبا فاصلمونه اما ماهی یک بار دوماهی یک بار میرمتند تند اکه برم مامانم ناراحت می ...

والا من اگه یه روز نرم زنگ میزنن کجایی میدونی چند روزه نیومدی  حالا فک کن دو روز قبل اونجا بودم

رابطه تون چطوره با مادرشوهر؟، ما ک خوبیم بعدشم پدرشوهر عموم میشه دیگ مطمئنم هر روز اونجام

خوب نیس رابطم اون هر روز میاد اینجا ولی منو شوهرم اصلا نمیریم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
قربونت برم اینجوری فکر نکن 🫂

فداتشم❤️🫂

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
والا من اگه یه روز نرم زنگ میزنن کجایی میدونی چند روزه نیومدی حالا فک کن دو روز قبل اونجا بودم

قدرشو بدون عزیزمممممم

من در حسرت همین یک جمله از مامانم آخرش عمرم تموم میشه..‌

حرفام بزنم میگه من تورو بیشتز از بقیه بچه هام دوس دارم تو از بچگی اذیتم نکردی آزاری نداشتی..اما هیچوقت دوسم نداشت 

بچمو اذیت میکنه روز مادر رفتم خونشون برا تبریک و کادو دادن..بچمو هل داد بچم اونقد گریه کرد 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

[QUOTE=365542020]قدرشو بدون عزیزمممممم من در حسرت همین یک جمله از مامانم آخرش عمرم تموم میشه..‌ حرفام بزنم میگه من ...[/Q

فداااات شم عزیزم❤️

خب دلیل این کارش چیه؟با بقیه خواهراتونم همین جوریه؟

قدرشو بدون عزیزمممممممن در حسرت همین یک جمله از مامانم آخرش عمرم تموم میشه..‌حرفام بزنم میگه من تورو ...

عزیزم ببخش نمیدونم چرا حس کردم دلت شکست من اینجوری گفتم بخدا قصد ناراحت کردنتون رو  نداشتم اصلا 

حلال کن 

خونه زندگی دارم و همه ی کارهای خونه رو به موقع انجام میدم و وقتایی که تنهام دوس دارم برم اونجا مشکلی ...

نه مشکل ک نه 

ولی گفتم مثلا خواهر برادر مجردتون 

یا خود پدر مادرت شاکی نمیشن؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
[QUOTE=365542020]قدرشو بدون عزیزمممممم من در حسرت همین یک جمله از مامانم آخرش عمرم تموم میشه..‌ حرفا ...

مامان من از اول مهمون دوس نداشت هیچوقت مهمون راه نمی‌داد خونمون..منم ک ازدواج کردم باهام مثل مهمون رفتار کرد فک نکرد بابا من دختر این خونوادم‌ غریبه نیستم مهمون نیستم...

یدونه ابجی دارم با اون اینجوری نیست 

یدونه داداش بزرگتر دارم جونم براش میده

عزیزم ببخش نمیدونم چرا حس کردم دلت شکست من اینجوری گفتم بخدا قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم اصلا حلال ...

ن عزیزم فداتشممم 

برا چی ناراحت بشن من عشق میکنم محبت مادر دختری میبینم خدا برا هم حفظتون کنه...

همه مادر دخترا اینجورین فقط مامان من نمیدونم چرا دوسمون نداره..راستش منم دیگ ۸ سال گریه کردم خود خوری کردم اما دیگ کم آوردم باور کردم ک اون منو دخترمو نمیخواد الان راحت تر کنار میام ..راستشو بخوای دیگ دلمم براش تنگ نمیشه همونجور ک اون دلش برا ما هیچوقت تنگ نشد 

اولش خیلی عداب کشیدم خیلی دلتنگی کشیدم خیلی اما حالا دیگ کنار اومدم 

واقعا! بدشون نمیاد!

نه اصلن نرم ناراحت میشه یا پشت هم زنگ میزنه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️