من خودم یکی دو کوچه فاصله داریم و اینکه بخوام هر روزم برم از لحاظ کار و زندگی و همسرم مشکلی ندارم ولی نمیدونم چرا حس راه رفتن تا خونشون رو ندارم😂😂کاش یه دکمه بود میزدم منو میذاشت در خونشون
مامانم مریضه و مجبورم هر روز برم کنارش و کارتشو انجام بدم
سه ساله وضعیتم اینه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بهونه میکنه که بچت خونه رو کثیف میکنه در حالی ک دخترم ۴ سالشه خیلی ترسو و حرف گوش کنه بگم بشین میشینه اما مامانم حرصشو سر دخترم خالی میکنه و همش دادو بیداد
ب زبون میگه منو بچمو دوس دارع اما هیچوقت نداشت و نداره میدونم
🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍