یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بگو از این بالا پایینا تو زندکی زیاد پیش میاد و من اطمینان دارم تو یه راهی براش پیدا میکنی
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه غذای خوشمزه بپز واسش ببر باهاش حرف بزن بهش انگیزه بده و بگو که کنارشی و هر کاری از دستت بربیاد واسش انجام میدی مردا برعکس خانوما هستن اینجور وقتا حوصله ی بیرون رفتن و این چیزا رو ندارن
😂😂خب بذار بخوره بنده خدا بعد عصر یه چایی دم کن برو پیشش بگو خوردی؟اونم میگه چی؟تو هم بگو غصه هاتو یعد دوتایی میخندین بعد بگو حالا غصه بسه بیا چای بخوریم 😀
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ببین خودت با شناختی که ازش داری باید بدونی با چی خیلی خوشحال میشه
شوهره من خانوادشو میبینه انگار بال درآورده
ولی مهمونی میدم دعوتشون میدم حالش خوب میشه
شاید شوهر شماهم از دیدن خواهرو برادراش حالش خوب شد
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)