2777
2789
عنوان

نفر سوم رابطه بودن

299 بازدید | 22 پست

یه چیزی و اینجا بگیم چون همه مون خانمیم شاید جای دیگه انقدر خانم کنار هم یه جا نباشه 

شمایی ک نفر سوم رابطه میشی اصلا نیازی ام نیس بیای اینجا رو کنی ک اینکارو میکنی فقط گوش کن

تو اینکه مقصر و مسئول صد در صد همسر اون خانمه که قفل زندگیشو به روی تو باز کرده ک هیچ شکی نیست اون که تکلیفش معلوم

اما تو بدون ۹۹ درصد مردا به شهادت و گواهی همین خانمایی ک الان میان اینجا مینویسن تجربه شونو به محض لو رفتن خیانت پشیزی برات ارزش قائل نیستن و خودشونو میکشن که زنشون برگرده از گریه و التماس و به پا افتادن بگیر تا واسطه کردن هزار نفر و دادن هزار جور حق قانونی و غیر قانونی به زنشون 

تو فقط یه میان وعده ای چون راحت بدست اومدی مردا هیچ وقت چیزی ک راحت بدست میاد و ارزش براش قائل نیستن ولی اون زنو با کلی تشریفات و ببر و بیار رفتن خواستگاریش کلی هزینه کردن کلی انرژی گذاشتن تا زندگیو باهاش ساختن ب این راحتیا ازش نمیگذرن البته مگه زنی انقدر خودشو کم و بی ارزش دیده باشه که شوهرش بخواد بزنه زیره همه اینا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف حقه دیگه 

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

بیخیال بابا مردی ک ب زنش خیانت میکنه اگ برگرده پیشش بخاطر سخت به دست اوردنش نیس بخاطر خانوادشه نه علاقش

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

همیشه به این فکر میکردم که این نفر سوما چقدر ادمای بی ارزش و پوچی هستن که قانع میشن ژندگی یه زن رو خراب کنن 

اونی که به زن خودش به بچه خودش خیانت کرده فکر میکنی توی عن خانم رو نگه میداره؟؟ 

حرفات کاملا درسته.

ولی کاش برا خودمون ارزش قائل بشیم وقتی فهمیدیم نفر سومی هم درکاره بکشیم کنار.مردی که خیانت کنه بازم اینکارو میکنه منتهی ایندفعه با احتیاط بیشتر

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋

حرفاتون کاملا درسته

البته گاهی اوقات اون خانم نمیدونه که طرف مقابلش متاهله اما کسایی با وجود اطلاع داشتن از وضعیت تاهل اون فرد باهاش وارد رابطه میشن حرفی برای گفتن بهشون باقی نمیمونه

حرفات کاملا درسته.ولی کاش برا خودمون ارزش قائل بشیم وقتی فهمیدیم نفر سومی هم درکاره بکشیم کنار.مردی ...

این حرفت دقیقا چیزیه که اون بی شرف نفر سوم می خواد. بله بکشیم کنار. ولی ناامید نشیم و اون دو تا رو از هم جدا کنیم. پدرشونو دربیاریم و بعد بکشیم کنار

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.