2777
2789
عنوان

یادتون تو کیکا قرص درمیومد🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 60 پست
چند سال پیش میگفتن داخل چرخ خیاطی ها قدیمی الماس هست بعد تو دیوار همه چرخ خیاطیهاشونو گزاشته بودن دو ...

😂😂

ملت کله خر و ساده ای هستیما🤣

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادمه میگفتن تو سوتی.ن ها میزارن که سرطان بگیریماون اسفنجی ها

بچه بودم میگفتن تو کمربند مردا 

آهن ربا میذاره اسرائیل عقیم شن😂

آهنربای اونو حتما درارین😵‍💫

به تو گفتن که خدا داده تو رو دست یه لک لک؟ 😐 ولی لک لک که پرنده اس🤔😏 موضوع اون عشق برنده اس👩‍❤️‍💋‍👨🪱😝🤰🤷‍♀️😬😂https://abzarek.ir/service-p/msg/2021474

ابتدایی بودم میگفتن یه خانم موهاشو بلوند کرده البته اون موقع میگفتن زرد رنگ زده، و بعدش به مادر شوهرش دعوا کرده و..... به شکل بدی در اومده الان توی باغ وحش هست برید ببینید. همون سال بابام گفت بریم باغ وحش من ترسیدم گفتم نه بریم سینما😂😂😂😂

وای چه دورانی بودا ماها چقدر تباه بودیم

من یادمه میگفتن سوتین های اسفنجی رو باید چندبار بشورین چون ب ی ماده ای آغشته کردنش که باعث میشه پوست سینتون بسوزه و از بین بره سینتون

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
نمی‌دونم چه سالی بود ولی یادمه زمستونم بود اینو میگفتن

یادمه میگفتن ۲۰۱۲ ملخ ها حمله میکنن دنیا نابود میشه

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
ابتدایی بودم میگفتن یه خانم موهاشو بلوند کرده البته اون موقع میگفتن زرد رنگ زده، و بعدش به مادر شوهر ...

هنوزم از اینا میشنوم من🤣🤣🤣

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐