2777
2789
عنوان

یادتون تو کیکا قرص درمیومد🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 60 پست
ما دیشب خوردیم خدارو شکر نمردیم

به خدا چند شب پیش خوردیم دیدم نصف شب پسرم داره ناله میکنه قلبم داشت وایمستاد فقط بغلش کردم بردم بیمارستان دکتر گفت دلش دردم میکنه ی سال نیمشه گفتم میدونم دلش درد میکنه این برام مهم نیست اقای دکتر ماکارونی خورد گفت بابا اینا شایعات هست معلوم نیس چی ب خورد اون طفل معصوما دادن ربطی نداره

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ابتدایی بودم میگفتن یه خانم موهاشو بلوند کرده البته اون موقع میگفتن زرد رنگ زده، و بعدش به مادر شوهر ...

باباها چقدددر بلوند دوست دارن آخه😂😂

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

چند سال پیش میگفتن داخل چرخ خیاطی ها قدیمی الماس هست بعد تو دیوار همه چرخ خیاطیهاشونو گزاشته بودن دو ...

من به شوهرم گیر داده بودم چرخ خیاطیمو بفروش میخام ماشین بخرم🤣🤣🤣

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
به خدا چند شب پیش خوردیم دیدم نصف شب پسرم داره ناله میکنه قلبم داشت وایمستاد فقط بغلش کردم بردم بیما ...

ای خدا😅

دلم بهت سوخت😂

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐
جدی😂

اره هیچکس سویا نمی‌خورد بعد اومدن مثه بسته چیپس و پفک، سویاهارو ریختن تو اون بسته بندی توشم به عنوان جایزه پاک کن میذاشتن ما بخاطر اون پاک کن ها سویا میخریدیم ولی نمیخوردیم فقط پاک کن هاشو برمیداشتیم🤣🤣🤣

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

از این چراغ های کوچک هست برای نور که با نفت کار می‌کنه. میگفتن داخلش یه چیزی هست برای انرژی هسته ای. مامان بزرگم چند تا داشت چند تا از پسرای فامیل که اصلا سری به مامان بزرگ نمیزدن اومده بودن که می‌خوایم بریم باغ چراغ لازم داریم😂😂😂😂 وای اصلا آبرو ریزی شده بود.

اره هیچکس سویا نمی‌خورد بعد اومدن مثه بسته چیپس و پفک، سویاهارو ریختن تو اون بسته بندی توشم به عنوان ...

باید یجوری به فروش میرسوندن🤣

از این چراغ های کوچک هست برای نور که با نفت کار می‌کنه. میگفتن داخلش یه چیزی هست برای انرژی هسته ای. ...

چقدر ضایع😂

اره بخدا🤣🤣🤣 چمیدونم ما هم ۷ سالمون بود پول توجیبی هامونو میریختیم آشغالی 😂😂😂

خود پاکن رو میخریدین بهتر نبود🤣

من یادمه از تو لواشکا جایزه درمیومد

اگه یه کاغذ درمیومد باید میرفتی میدادی مغازه بهت سیدی میداد

من اینقدر خریدم تا یدونه دراومد 🤣

خود پاکن رو میخریدین بهتر نبود🤣من یادمه از تو لواشکا جایزه درمیومداگه یه کاغذ درمیومد باید میرفتی م ...

وای خدا 😍😍😍😂😂😂😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕