به خدا چند شب پیش خوردیم دیدم نصف شب پسرم داره ناله میکنه قلبم داشت وایمستاد فقط بغلش کردم بردم بیمارستان دکتر گفت دلش دردم میکنه ی سال نیمشه گفتم میدونم دلش درد میکنه این برام مهم نیست اقای دکتر ماکارونی خورد گفت بابا اینا شایعات هست معلوم نیس چی ب خورد اون طفل معصوما دادن ربطی نداره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره هیچکس سویا نمیخورد بعد اومدن مثه بسته چیپس و پفک، سویاهارو ریختن تو اون بسته بندی توشم به عنوان جایزه پاک کن میذاشتن ما بخاطر اون پاک کن ها سویا میخریدیم ولی نمیخوردیم فقط پاک کن هاشو برمیداشتیم🤣🤣🤣
Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
از این چراغ های کوچک هست برای نور که با نفت کار میکنه. میگفتن داخلش یه چیزی هست برای انرژی هسته ای. مامان بزرگم چند تا داشت چند تا از پسرای فامیل که اصلا سری به مامان بزرگ نمیزدن اومده بودن که میخوایم بریم باغ چراغ لازم داریم😂😂😂😂 وای اصلا آبرو ریزی شده بود.