2777
2789
سال چندمه پشت کنکوری؟

۴۰۰ و ۴۰۱ و نخوندم اصلا ن انگیزه داشتم ن امید ن باور  رفتم ی رشته با سوابق

۴۰۳ که انصراف دادم نشسم خوندم اما آنقدر پخش و پلا خوندم و اینا نشد دیگ گفتم هی از فردا هی فردا و دیدم دی ماهه🥲🥲🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه میدونی مشکلم چیه میگم من فقط برسم یک منبع بزنم برای هر درس و نهایی رو بخونم ولی دیگ به ازمون جامع ...

نهههه اصلا به این فکر نکن همون کاری که میتونی انجام بده من دوستم ۸۰ روز مونده بود به کنکور فقط فیلم اموزشی دیده بود و تست های آزمون ها سنجش + تست ها کنکورو به برای یه سری مباحث انتخاب کرده بود میانگین ۳۵ زده بود ... حالا خیلیا ده تا منبع کار میکنن ۲۰ هم نمیزنن

اگه سطح پایه نسبتا خوب و معدل ۱۱ عالی داشته باشی ک احتمالش زیادم هس

سطحم نه صفر نه خیلی خوب معمولی ولی میگم میتونم ی آموزش خوب ببینم ک ی منبع تست بزنم 

ولی نمیتونم آزمون جامع کار کنم 

میگم شاید زیاد شه رتبم

منم عشق پزشکیم سال دهم یازدهم خیلی تلاش کردم سال دوازدهم یکم شل شدم نتیجه م بدتر از بد اومد اپزشکی نمی‌آوردم فقط پیراهای تیپ دو دوباره نشستم به خوندن خیلی دلم شکست واقعن با قبول نشدنم کل تابستون ی گوشه اتاق نشستم گریه کردم خداکنه امسال بشه اصلا دوست ندارم اون حس و حال و تجربه کنم

سطحم نه صفر نه خیلی خوب معمولی ولی میگم میتونم ی آموزش خوب ببینم ک ی منبع تست بزنم ولی نمیتونم آزمون ...

هر چی زودتر شروع کنیییی بهتره بخدا به تهش فکر نکن 😭😭بخدااا بازم میبازیمممم اگه بخوایم فکر کنیم

سطحم نه صفر نه خیلی خوب معمولی ولی میگم میتونم ی آموزش خوب ببینم ک ی منبع تست بزنم ولی نمیتونم آزمون ...

ن اگه همون ی منبع و خوب کار کنی قبول میشی ولی خوب ها برای مرور آزمون جامع بزن نیاز نیست خیلی تایم بزاری رک آزمون جامع فیلم هم نبین وقت گیره 

منم عشق پزشکیم سال دهم یازدهم خیلی تلاش کردم سال دوازدهم یکم شل شدم نتیجه م بدتر از بد اومد اپزشکی ن ...

شما تلاش کردی دی. غصه خوردن نداره یکم به خودت و روح و روانت استراحت بده و بشین بخون قبول میشس