2777
2789

اینکه جلو بشینم رقص همه رو ببینم‌😂

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروغ نگم اول همه به کیفیت و خوشگلی  پذیرایی و نظم سالن و مهارت دی جی توجه میکنم بقیه چیزا برام اهمیت نداره 

وای بعضی عروسیا دیزاین و  گل ارایی میزها انگار از بهشت اومده و نظم و ادب میزبان عالیه  کیف میکنه ادم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

اگه عروس و دومادو ندیده باشیم منتظریم زودتر بیاد ببینیمشون و اینکه چه شکلی شدن

به مادر و خواهرای عروس یا داماد و برخورداشون دقت میکنم که خوش اخلاق و خوش برخوردن با خودشون و خانواده طرف مقابل😂

مرنج و مرنجان♡

غذا کوبیده باشه با نوشابه و سلف نباشه🤪

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

اینکه کی نوبت من میشه 

اینکه خودمو تو لباس عروس تصور می‌کنم.  

اینکه مامان های هم سن من لباس های خشگل پوشیدن آرایشگاه رفتن  ولی مامان من  عین سن بالا ی کت و دامن قدیمی پوشیده و آرایشگاه هم نرفته 

اینکه دخترای هم سن من اونقد اعتماد ب نفس دارن  میرن گلی میرقصت همش این طرف اون طرف 

ولی من از بس تو خونه ام از بس لباسم خوب نیس 

از بس اونقد فحش و کتک شنیدم   میشینم صندلی و و فقط نگاه و بغض میکنم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣