2777
2789
عنوان

دوستم با سهمیه دندون پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست
سهمیه ای بودن مشکل نداره بلکه سهمیه مشکل داره

دقیقا فک کن حق دزدی هم به یه سری ها بدن به بقیه هم بگن ساکت حقشونه دلمون میخواد ، در نتیجه اون افرادم بدون عذاب وجدان دزدی میکنن و بقیه هم کاری نمیتونن بکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا فک کن حق دزدی هم به یه سری ها بدن به بقیه هم بگن ساکت حقشونه دلمون میخواد ، در نتیجه اون افراد ...

مثالت خیلی چرت و بی ربط 

نگران نباش حق دزدی داده نمیشه 

بعپوان یک پست کنکوری باید بگم باید  به سهمیه ها اعتراض بشه و نه به سهمیه ای ها توهین 

این حق و امتیاز رو داشتن ازش استفاده کردند شما هم داشتی استفاده میکردی خودتو خلاص میکردی 

مثالت خیلی چرت و بی ربط نگران نباش حق دزدی داده نمیشه بعپوان یک پست کنکوری باید بگم باید به سهمیه ه ...

دقیقا دارم همینو میگم!!این اپشن بهشون داده شده استفاده میکنن مام داشتیم استفاده میکردیم!! در نتیجه بر باعث و بانیش لعنت

شمام یکم فکر کن بعد حرف بزن عزیزم اینجا دعوایی باهم نداریم

بعدشم نمیخوام حرف سیاسی بزنم که هی تعلیق بشم وگرنه حق دزدی هم....اره 

من گفتم تیزهوشان🙂چرا سریع گارد میگیری

منظورم این بود تیزهوشان هم که با پارتی بازی قبول شه تاثیری تو دانشگاه رفتنش ندارن بازم باید کنکور بده قبول شه و نمیتونه با پارتی بازی پزشکی تهران بیاره 

والا پسر صاحب کار من مدرسه غیرانتفاعی شهرستان نه چندان خوب درس میخواند و قلم چی آزمون میداد و رتبه چهارصد و خوردی منطقه ۳ شد پزشکی دولتی خوند الان تموم کرد

این جمله که آخرش می‌نویسد اینجا ایرانه واقعا خود تحقیریچطوری یکی مثلاً ممکنه با پارتی بازی پزشکی تهر ...

راستی نکنه خودتم سهمیه داری؟ 

ببین عزیزم حاضرم بهترین کلاس هارو در اختیارشون بزارن ولی سهمیه ای استفاده نشه میدونستی همین بیست و پنج درصد چند هزار نفر رو کنار میزنه تا رتبه طرف بره بالاا؟؟؟؟؟؟  میفهمییی؟؟؟؟؟؟  

دقیقا دارم همینو میگم!!این اپشن بهشون داده شده استفاده میکنن مام داشتیم استفاده میکردیم!! در نتیجه ب ...

مثالتون یکم برای سهمیه ها بنظرم بد بود و ربطی به حرف من نداشت ب نظر من البته

شما هم یکم فکر کن بعد مثال بزن چون منم با شما دعوایی ندارم و بحث سیاسی هم نمی‌خوام کنم تو سایت 

شما هم بخون ان شالله قبول میشی

راستی نکنه خودتم سهمیه داری؟ ببین عزیزم حاضرم بهترین کلاس هارو در اختیارشون بزارن ولی سهمیه ای استفا ...

اگر سهمیه داشتم الان اینجا داشتم با تو بحث میکردم ؟! 

دانشگاه بودم نه پشت کنکور 

بله خودم بهتر از هر کسی میفهمم اما مقصر قبول نشدن من و شما اونا نیستند کم کاری خودمون عزیزم 

باید بیشتر درس بخونیم و بیشتر تلاش کنبم

مثالتون یکم برای سهمیه ها بنظرم بد بود و ربطی به حرف من نداشت ب نظر من البتهشما هم یکم فکر کن بعد مث ...

من کنکوری نیستم دانشگاه میرم!! به نظرم مثال من خیلی هم به جا بود چون داره حق بچه های این کشور توسط آدم هایی که لیاقت کمتری دارن یا کمتر زحمت کشیدن دزدیده و پایمال میشه!!

شمام اگر سهمیه ای هستی من جنگی باهات ندارم ولی حق به جانب هم نباش و پنهونش کن چون وجهه خوبی ندارد☺️

من کنکوری نیستم دانشگاه میرم!! به نظرم مثال من خیلی هم به جا بود چون داره حق بچه های این کشور توسط آ ...

شما که دانشگاه رفتی دیگه چته ؟! 

من سهمیه ای نیستم و پشت کنکوری هستم

اما مشکل سهمیه می‌دونم  نه سهمیه ای ها 

و با توهین هم حل نمیشه بجاش اعتراض کنید به سازمان سنجش 

ملت برای یک ترمیم معدل هم نرفتن اعتراض کنند جلو وزارت آموزش و پرورش  و هیچ کاری نمی‌کنند فقط نفرین و توهین و آه ناله 

ولی این موضوع ربطی نداره مثال واقعا چرت و بی جا چون تو با سهمیه قبول شدی پس تو حق منو خوردی !!!! سهمیه ای ها مشکل ندارند خود سهمیه هست که اشتباه

حتی ظرفیت شون هم جداست  

میزان لیاقت رو هم من شما تعیین نمی‌کنیم چون شما هم داشتی استفاده میکردی 

درس بخون به چیزی که میخوای برس تنبلی کردی و اشتباه و .... ب هر دلیلی نرسیدی دیگه زمین زمان مقصر ندون 

خیلی ها قبول میشن باوجود سهمیه ای ها