2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست جزو کادر درمان باشه بخصوص پرستار⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 32 پست
به نام خدا. باسلام.!!! (این تیکه کلاممه). به نظرم کلا بیمارستان محیط آلوده آیه چه از لحاظ روحی چه از ...

آره محیطش آلوده هست 

من دنبال رشته ای هستم ک بازار کار خیلی خوبی داشته باشم و خیالم راحت باشه میتونم شغل پیدا کنم 

واسه همین اومدم سراغ رشته تجربی

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..
فامیل ما پرستار بود گذاشتنش بخش سرطانی هامیگفت انقدر رنگ و وارنگ دیدم انقدر حال بد و فوتی و ... دیدم ...

دوست دارم کمک کردن به دیگرانو ولی دیدن حال بد دیگران خیلیی حالمو بد میکنه 

از طرفیم تو ۱۹ سالگی نمیدونم اگه دنبال رشته های کادر درمان نرم چیکار کنم ، دلم میخواد حتما شاغل بشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم من دانشجو پزشکیم چقد خوب ک از این سن اینقد عاقلی و توجه میکنی ب علایقت

واقعا محیط بیمارستان سمیه ن تنها برخورد با بیمار و کارای فرسایشی بلکه نگاه از بالا ب پایین مافوق و تحقیرایی ک میشی و حقوق ناچیز و کار فوق العاده سخت ادمو نابود میکنه

خاستی ی سر ب تاپیکام بزن این وضعیت استاجر سال۲عه

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

البته اینم بگم شاید بعد از یه مدت همه چیز برات عادی تر 

مثلا بعد از یک سال دیگه مثل روزها اول با دیدن مریض حالت بد نشه

به هر حال به شیفت های شب، محیط کثیف بیمارستان صبر و حوصله در مواجه با اخلاق تند بیمار و همراهانش باید فکر کنی و اگه وادر این رشته شدی اول از همه صبرت رو بالا ببری

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
ببین عزیزم من دانشجو پزشکیم چقد خوب ک از این سن اینقد عاقلی و توجه میکنی ب علایقتواقعا محیط بیمارستا ...

ممنونم عزیزم بابت پستت و راهنمایی هات

آره درسته واقعا این رو خیلی از دانشجوهای پزشکی شنیدم ک بخصوص تو دوران طرح خیلی اذیت میشن

من انقدر بدی شنیدم ازش

هر رشته ای یه خوبی داره یه بدی

بخش زایمان بیمارستان باز برای روحیه های حساس بهتره

ولی شما برو رشته های فیزیوتراپی ،علوم ازمایشگاهی  رادیولوژی  بهداشت محیط،میکروبیولوژی

ببین عزیزم من دانشجو پزشکیم چقد خوب ک از این سن اینقد عاقلی و توجه میکنی ب علایقتواقعا محیط بیمارستا ...

بعدم ک برا تخصص و اینا 

ولی خب نمیدونم اگه بخوام بی خیال اینکارا بشم چیکارا کنم 

ممنونم عزیزم حتما میخوام تاپیک هاتو

هر رشته ای یه خوبی داره یه بدیبخش زایمان بیمارستان باز برای روحیه های حساس بهترهولی شما برو رشته های ...

علوم آزمایشگاهی رو دوست ندارن واقعا .فیزیو رشته خوبیه ولی پذیرشش کمه