2777
2789
عنوان

دوستم با سهمیه دندون پزشکی

248 بازدید | 26 پست

با سهمیه ۲۵ درصد دندون پزشکی قبول شد الان استوریشو دیدم 

اگه منم سهمیه داشتم همون سال اول قبول میشدم لازم نبود پشت کنکور بمونم🙂

(قبول شدم سال اول اما رشته خوبی نبود)

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من الان چرا اینو دیدممممممم

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماها که سهمیه ندارم باید یکی دو سال از عمرمون رو بدیم تا رشته دلخواه قبول شیم 

البته منظورم کسایی هستن که مثل خودم یه ضریب هوشی معمولی دارن و مول کلاس خصوصی و این چیزا رو هم ندارن

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

عمیقا میدونم چی میگه ولش کن نا امید نشو🥲

من دوستم تیزهوشان قبول شد با پارتی بهم یه عالمه پز داد فامیلمونم با سهمیه رفت ولی من نه پارتی داشتم نه سهمیه خیلیم ازونا بیشتر خونده بودم ولی چه کنم ک اینجا ایرانهه

با احترام به همه شهدا جانبازان و آزادگان که قطعا بخاطر وطن و ناموسشون رفتن نه بخاطر مزایا. باید برای بازماندگتنشون هزینه کرد اما از جیب دولت نه از سهم نخبگان

تازه اگه در طول تحصیل به مشکل درسی برخوردند دانشگاه براشون کلاس خصوصی میذاره جلسه ای خدا تومن

واقعا چجوری وجدانشون قبول می کنه جای کسی که شایستگیش بیشتره برن سر کلاس دانشگاه

عمیقا میدونم چی میگه ولش کن نا امید نشو🥲من دوستم تیزهوشان قبول شد با پارتی بهم یه عالمه پز داد فامی ...

این جمله که آخرش می‌نویسد اینجا ایرانه واقعا خود تحقیری

چطوری یکی مثلاً ممکنه با پارتی بازی پزشکی تهران قبول بشه ؟! 

سهمیه رو درک میکنم ولی پارتی بازی نمیشه قبول شد 

شما هم بخون قبول شو حرص بقیه رو نخوری 

به قرآن آه ماهایی که حقمون داره ضایع میشه دامن باعث بانیشو میگیره آخر

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️