2777
2789

خانواده من بشدتتت ادمای سمی هستن.

از اونایی که دخترو اسیر میکنن

از اونایی که دختر براشون یه موجود اضاف

پول دارن قدرت دارن اما احمقن

خیلی سعی کردن پرو بال منو بشکنن

من دختر طایفه گوران از خانواده .... دو طایفه بزرگ 

دخترای ما حق نفس کشیدن نداشتن

من لاک قرمز زدم اوههه دختر طایفه گوران 

تازه باشگاهم رفت دانشگاهم رفت

خیلی کتکم زدن اما من نترسیدم من تمام

تابوهارو شکستم یادمه پدر بیشرفم سردانشگاه

چنان لگی بهم زد که به گفته خواهرم گویا دوساعت

میزان بیهوش شدم جلوش وایسادم حقمو گرفتم

من اره به خودم افتخار میکنم با وجود تمام

سختیا من رشد کردم پدرم حریفم نشد

اره اینم یه گوشه دیگه از زندگیم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داستان قشنگی بود پارت دوم نداره؟

بخدا تمام زندگیمو مینویسم تو وبلاگم انقد خواننده دارممم که نگو

هر وقت اسم گوران میشنوم یاد یه خانمی میوفتم که به طرز عجیبییی باسن گنده ای داشت:/

ولی اسی آفرین 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

همچنین من قبلا خیلی ساکت و مظلوم بودم اما الان حقمو میگیرم نمیزارم لهم کنن بنازم دخترای قوی و نترسو

هیچکس تو این دنیا اندازه من عذاب نکشید من دلم نمیخاست قوی باشم من مجبور شدم قوی باشم

آینده ازآن ما

به امید اینکه باور واعتقادات به جا ودرست رو ماها  درپیش بگیریم وچیزای من درآوردی روبریزیم دور وبرای همدیگه ارزش قایل بشیم

امیدوارم موفق باشی دختر گل😍

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

کتک میزدن ولی زندانی نمیکردن؟

دنبال محدود کردن نبودن فقط داشتن عقده پراکنی میگردن

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...