2777
2789
عنوان

ممنون ک مچمو گرفتین و فکردین فیک هستم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26103 بازدید | 593 پست
چخبر از خودت؟من فیک نیستم‌بوخدا🫶🏻😂😅

یه سوال 

شما همون کاربری هستید؟ 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یه سوال شما همون کاربری هستید؟

کدوم کاربر؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کدوم کاربر؟

دختری در چین 

چشماش سبزه 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

دختری در چین چشماش سبزه

نه 

دوستمه 

چطور مگه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

ببخش تگ کردم، گفتم بیای ک اون دوست عزیز بدونه دروغگو نیستم🥰🥰 فدات بشم‌چی‌ بگم والا

نه بابا این چه حرفیه عزیزم♥️♥️

کسی که خودش اینجوری باشه بقیه رو اینجوری میبینه...

اهمیت نده خوشگلممممم....شما‌مراقبببببز خودتتتتت باش...میدونی دیگه....نباید حرص بخوری یا ناراحت بشی😁😍♥️♥️💋💋💋😘😘❤️❤️

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نه بابا این چه حرفیه عزیزم♥️♥️کسی که خودش اینجوری باشه بقیه رو اینجوری میبینه...اهمیت نده خوشگلممممم ...

*مراقببببببببب

نه دوستمه چطور مگه

کاربریتون شبیهه گفتم شاید همون باشید 

دعاکن🥺😂خیلی ممنون عزیزم الهی شماهم سالمو سلامت باشین و آرامش در قلبتون باشه🥰😘

چشم😂

همچنین عزیزم💙

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

نه بابا این چه حرفیه عزیزم♥️♥️کسی که خودش اینجوری باشه بقیه رو اینجوری میبینه...اهمیت نده خوشگلممممم ...

الهی من فداتشم😍🥰😘🤩 دورتبگردم مهریون

چشم عزیزم🙈🙈🙃🫠🫠😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الهی من فداتشم😍🥰😘🤩 دورتبگردم مهریونچشم عزیزم🙈🙈🙃🫠🫠😍😍

خدانکنههه قشنگمممم😘😘❤️❤️💋💋♥️♥️

افرین عشقممم😁😍😍😍😍🤩🤩💋💋♥️♥️❤️❤️😘😘🫂🫂

وای تو نرفتی که من فک کردم رفتی بهتر موندی دلم برات تنگ میشد 🫂یادته اولین حرفی که بهم زدی چی بود؟ ب ...

نه اون تاپیک شوخی بود خخخ

عه🤣من به همه میگم بی فانوس توهم فانوس نداری بچه

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍