2777
2789
عنوان

ممنون ک مچمو گرفتین و فکردین فیک هستم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26289 بازدید | 593 پست

میگمااا یچی بگم نریزین سرم ولی دوتافیلمو دیدم الان خدایی پسره انگار یکیه😐

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعااونایی که عکس وفیلم میذارن اینجارودرک نمیکنم

چرا مگه چه عیبی داره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ترامپ چرا نمیزاره این موهاش بره تو پایه ک اینقدر زردی میده بعدش دختر زشته حرف پشتشه تو ک زنشی بگو بش ...

باشه عزیزم از دیروز تاحالا دنبال زردچوبه ام هرچی زنگ میزنم جواب نمیداد دستت درد نکنه هرچی هم به ترامپ گفتم پاشو برو بخر میگه حال ندارم راستی اقاییم از کت شوهرت خوشش اومده کجا گرفتی برای تولدش بخرم

کاربری از این تاریخ به بعد متعلق به دو نفره❤️مادر ۵۰ سالم و خودم که ۳۰ سالمه🤞🏻

وای اسی چقدر دلم میخواد ببندمت به فحش حیف سیم کارت ندارم دیگه

راحت باش

خوار مادر هر کی فیکه😁

بی ادب نیستم دوستان

ولی نیازه دیگه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ماست با تخمه جه ترکیبی سمی تراز این

نهههه ی فرمول خاص و نایابه ی بار امتحان بفرمایید😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

@yasamanjfr تو نمیدونی کردستان عراق چقدر یارانه میدن😵‍💫

نه والا چقد😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اه عکس خودم افتاده زیرش مجبورم حذف کنم😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

میگمااا یچی بگم نریزین سرم ولی دوتافیلمو دیدم الان خدایی پسره انگار یکیه😐

اره یکیه ولی اسی تو رویاهاش داره باهاش زندگی میکنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃