2777
2789
عنوان

ممنون ک مچمو گرفتین و فکردین فیک هستم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 16206 بازدید | 523 پست
نه آخه یکی از تاپیکا چنین عنوانی داره که همسرش یارانه هردوشون رو جدا کردهعراق مثل ما یارانه دارن؟

نمی‌دونم عزیزم والا در جریان نیستم 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها عزیزم میشه سفارش منم کنی برم اونجا موهامو رنگ کنم اخه اقاییم اقا ترامپ خیلی این رنگی دوست داره

ترامپ چرا نمیزاره این موهاش بره تو پایه ک اینقدر زردی میده بعدش دختر زشته حرف پشتشه تو ک زنشی بگو بش راستی دیشب زن بایدن دیدم گفت بت بگم زردچوبه ها کابینت پایین گازه

نه آخه یکی از تاپیکا چنین عنوانی داره که همسرش یارانه هردوشون رو جدا کردهعراق مثل ما یارانه دارن؟

تو یکی دیگه از تایپکاشم دکتر میخواس دندون بچه ی ۴سالشو عصب کشی کنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

واقعااونایی که عکس وفیلم میذارن اینجارودرک نمیکنم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید