2777
2789
چون اون رو واسه ی کارع دیگ میخاد عاشق چشم و ابروش نیست عاشق دوتا چیزه دیگش هست😐😐😐

پسری که من باهاش بودم انقدر احمق و ساده بود که من براش بده شدم ولی اون براش حکم عشقشو داره براش همه کار میکنه

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ آخ آخ ....

کاملا درکت میکنم اسی اینک میگی خیلی سخته ب ی چیز بی ارزش ببازی واقعا خیلی سخته 

اصن اینکه طرف می‌ره مثلا خیانت می‌کنه ی طرف اینکه اون شخصی ک باهاش بهت خیانت شده ی طرف اگ خوشگل تر از تو باشه بهتر از تو باشه ی چیزی میگی خب آره حق داش از من بهتره

ولی وای ب حال وقتی ک طرف از همه لحاظ از تو پایین تره این خیلی سوز داره بیشتر از خود خیانته این بده جوری ک اصن اصل ماجرا رو ول میکنی می‌چسبی ب اینکه طرف انقد ترکیده اس و بازم اونو ب تو ترجیح داد 

بخدا همینهتو مهمونی رفته بودن دختره ی لباس پوشیده بود بشدت از بالا و پایین باز با اینکه نه سینه داره ...

خب بیا خودتت داری میگی هیچی نداره 🤦‍♀️🤣🤣پس نتیجه میگیرم چی داره دو تا س و ر آخ داره😐😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

آخ آخ آخ ....کاملا درکت میکنم اسی اینک میگی خیلی سخته ب ی چیز بی ارزش ببازی واقعا خیلی سخته اصن اینک ...

خود خیانت افتضاحه امیدوارم خیر نبینه ولی وقتی میبینم دختره هیچی نداره بیشتر میسوزم

از هر لحاظی پایین تره

پسری که من باهاش بودم انقدر احمق و ساده بود که من براش بده شدم ولی اون براش حکم عشقشو داره براش همه ...

عزیزم آب میره چاله خودش رو پیدا میکنه لیاقت تورو نداره ولش کن بذار اینقدر هرز بازی بکنه تا شش دربشع

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

عزیزم آب میره چاله خودش رو پیدا میکنه لیاقت تورو نداره ولش کن بذار اینقدر هرز بازی بکنه تا شش دربشع

۵ سال باهاش بودم به ی پسر نگاه نکردم

انوقت اون ببین با من چیکار کرد

مردا با رابطه جنسی گول میخورن داغن بعدا میفهمن دختر خراب چی سرشون میاره

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

تو خودت رو بذار جا ی پسردلت ی دختر میخواداز بین یکی ک وله با یکی ک حریم داره برا خودشب دست اوردن کدو ...

پس چرا با همین خ رابا ازدواج میکنن و واقعا هم خوب عاشقشون میشن اخه من موندم قبلا با اینا فقط دوست میشدن الان هرچی خراب تر شوهر بهتر عصبی شدم کمی 😮😂

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

چون اون رو واسه ی کارع دیگ میخاد عاشق چشم و ابروش نیست عاشق دوتا چیزه دیگش هست😐😐😐

اخه چرا ازدواج میکنن اکس قبلی منم رفت با یکی عین اینا ازدواج کرد و هرکاری هم براش میکنه اه یادم افتاد 😏

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

نترس نمیگیره، پسرها بدجنس تر از این حرفهاهستن .....خوب بازیش میده، خوب سواستفاده هاشو میکنه یه سه چه ...

من چیکار کنم که اکس قبلی من که طلا فروش هم بود پولدا خانواده متعصب و خوب رفت با یه دختر این شکلی ازدواج کرد هرکاری هم براش میکنه 

پارتی و مشروب و استخر واقعا نشونه ی بدیِ یه ادم نیست 

ولی در کل اره این مدل دخترا ازادن ، اویزون و وابسته ی کسی نیستن و چون حق انتخاب دارن اتفاقا پسرا به شدت ترس از دست دادن شونو دارن 

🏃🏻‍♀️