2777
2789

بعد ۵ سال منو با یکی جایگزین کرد که اگه اخلاق میذاشت عکسشو میذاشتم ببینید

نه ظاهر داره نه وضع مالی خوب نه حتی فکر کنم دانشگاه رفته باشه 

فقط قد بلند تری داره و بشدت وله

با اینکه سنش از من کم تره همه عکساش تو مهمونی بود تو پارتی کنار استخر با مشروب

آدمی که ۵ سال باهاش بودم با این به من خیانت کرد و براش کارایی که برای من نکرد رو میکنه با اینکه چند ماه بیشتر نشده دوستن

ایراد من اینه ی دختر ول و بی خانواده نبودم هر ساعتی بتونم باهاش برم مهمونی با ی وجب لباس ارزون فقط لخت باشم

جیگرم سوخته واقعا با کسی رفته که به هر کی میگم و نشونش میدم مسخرم میکنه سطح پایبن بودن از رفتاراش از همه چی دختره مشخص بود 

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اون دخترها خوب بلدن قلق پسرها چیه ....متاسفانه پسرهای حالام که ۷۰درصدشون فقط دنبال سسک و ازادی و مهمونی هستن و غیرت براشون معنا نداره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ارزش ها کم رنگ شدن واقعا بخاطر همین بی ارزشها عزیز شدنمنم تو محل کار همکاری که از همه بی چاک دهن تره ...

خیلی سخته به ی بی چیز ببازی 

تو خودت رو بذار جا ی پسردلت ی دختر میخواداز بین یکی ک وله با یکی ک حریم داره برا خودشب دست اوردن کدو ...

درست میگی ولی آخه اینم دیگه هیچی نداره

فقط قدش بلند بود اونم انقدر لاغر بود تبدیل به عیبش شده بود

چون اون رو واسه ی کارع دیگ میخاد عاشق چشم و ابروش نیست عاشق دوتا چیزه دیگش هست😐😐😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

ارزش ها کم رنگ شدن واقعا بخاطر همین بی ارزشها عزیز شدنمنم تو محل کار همکاری که از همه بی چاک دهن تره ...

چون راحت تر پا میدن و تن به هرکاری میدن شایدم راحت‌تر باهاشون رابطه برقرار میکنن 

چون اون دخترها خوب بلدن قلق پسرها چیه ....متاسفانه پسرهای حالام که ۷۰درصدشون فقط دنبال سسک و ازادی و ...

بخدا همینه

تو مهمونی رفته بودن دختره ی لباس پوشیده بود بشدت از بالا و پایین باز با اینکه نه سینه داره نه هیچی 

فقط میخواست لخت باشه

نه والا همینو میگیره که البته لیاقتشه

نترس نمیگیره، پسرها بدجنس تر از این حرفهاهستن .....خوب بازیش میده، خوب سواستفاده هاشو میکنه یه سه چهار سال هم معطلش میکنه و قول ازدواج بهش میده بعدم ولش میکنه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....