2777
2789
عنوان

نشستم تو پارکینگ دانشگاه دختر گفت چقدر خوشگلی 🥹عکککس

| مشاهده متن کامل بحث + 8934 بازدید | 296 پست
این همه عکس لخت و پتی کف اینستا ریخته بدون کو کو و بز بز در اختیار مون میذارن جذابیتی نداره واسمون ...

عزیزم هرچی به سختی بدست بیا  لذیذه

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم اون منم 😂😂بوس بهت

وای خدارشکر 

نرسیدم یه وقت اون وری باشی 

9ون تعریف نکردم 

خیلییی نازی دختر خیلیییی کیوتییی

خیلیی دوست داشتنی انگارقند وعسل 

بهت میاد اسمت عسل باشه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

وای خدارشکر نرسیدم یه وقت اون وری باشی 9ون تعریف نکردم خیلییی نازی دختر خیلیییی کیوتیییخیلیی دوست دا ...

وای اینقد  گفتی الان غش میکنم از خوشحالی 😂😂 قربونت عزیزم فدات بشم منک ندیدمت ولی قطعا خودت خدای خوشکلی هستی 

دوستمم از این داف ورزشکاراست ک سیکس پک داره🤣🥰

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌