2777
2789
عنوان

میشه فقط ترک های نازنین بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 131 پست
آذربایجان شرقی

اینی که من میگم آذری نیست

مرکز ایرانن

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
وای من عاشق کوردام. انشالله بهترین ها نصیبت بشه عزیزم

مرسی عزیزم منم عاشق قومیت شمام

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم گلم تورک کجایی

زنجان

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
اولا حرف دهنتو بفهم دوما فکر کردی ما از تو خوشمون میاد اسکل؟حالا یکیش خیانتکار بوده قرار نیست جمع بب ...

نمی‌دونم چرا فقط یه نفر با یه قومیت دیگه ازدواج می‌کنه 

یا یه برخورد باهاشون داشته 

برای همه یه نسخه میچیه...

نمی‌دونم چرا فقط یه نفر با یه قومیت دیگه ازدواج می‌کنه یا یه برخورد باهاشون داشته برای همه یه نسخه م ...

عقل ندارن اون اگه شعور داشت نمیومد تو سایت عمومی بگه تورکا فلانن منتظرم جوابمو بده پارش کنم زنیکه بی شخصیت

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
ترک کجاست؟

زنجان

آرزو دارم یه تاپیک در مورد یه قومیت باشه کسی توهین نکنه 😐😐چطوری میتونن برای همه یه نسخه بچینن

حالا خوبه نوشتم فقط ترکا نظر بدن

نه اونایی که باهاشون وصلت کردن

عقل ندارن اون اگه شعور داشت نمیومد تو سایت عمومی بگه تورکا فلانن منتظرم جوابمو بده پارش کنم زنیکه بی ...

همین توهین ها رو به بقیه قومیت ها هم می‌کنن 

هر تاپیکی فقط اسم یه قومیت میاد آخرش با توهین میترکه😕