2777
2789
عنوان

میشه فقط ترک های نازنین بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 131 پست
والا ما که از ترکا سادگی ندیدیم شوهر منم ترکه به شدت تعصبی غیر قابل تحمل خیلی مارموزن اتفاقاً

برای بدست اورده شدن که خیلی سادن

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای بدست اورده شدن که خیلی سادن

خوب ببین بعضی هستن ترکن منظور توی شهری  زندگی کردن توی روستاها خیلی ساده‌اند ولی خب اونایی که ترکن الان یا تبریزیا یا همه اصالت‌های ترک کلاً آدمای خیلی زرنگی هستند اتفاقاً این دم به تله نمیدن هرجا منفعتشون باشه اونجا میرن

خوب ببین بعضی هستن ترکن منظور توی شهری زندگی کردن توی روستاها خیلی ساده‌اند ولی خب اونایی که ترکن ا ...

اصلا آذری نیست 

ترک مرکز ایرانن 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
من هرچی دیدم ساده بودنخیانت کار که یه قوم دیگه هستن که بمیرمم نمینویسم ولی خب هرکی دیده میدونه😅😅😅 ...

من خودم عروسیشون شدم از پدر شوهر تا دامادمون تا خود داماد خیانت کار بودن 

دانادشون به من درخواستداد

متنفر شدم از هر چی ترک 

اونا ترک خوی بودن 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من خودم عروسیشون شدم از پدر شوهر تا دامادمون تا خود داماد خیانت کار بودن دانادشون به من درخواستدادمت ...

این شخصی که من میگم برای آذربایجان نیس

مرکز ایرانن

پسرای ترک به شدت غیرتیی و متعصب تا حد زیادی هم خیانت کارساده توشون ندیدم الحمد لله

تروخدا نترسون واقعا خیانت میکنن؟؟؟؟

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من خودم عروسیشون شدم از پدر شوهر تا دامادمون تا خود داماد خیانت کار بودن دانادشون به من درخواستدادمت ...

ترک خوی خیلی بدن 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
پسرای ترک به شدت غیرتیی و متعصب تا حد زیادی هم خیانت کارساده توشون ندیدم الحمد لله

خیانت کار😂؟

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
منم ترکم واقعا قوم خوبی هستن حالا برای چی؟

منم ترکم

دوستم به یه پسر ترک علاقه مند شده 

پسره صاف و ساده و روستایی

پسرای تورک به شدت عاشق دخترای فارس هستن دلیلشم نمیدونم چیه

🤣🤣🤣🤣🤣

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

با احترام ....هرچی ترک دیدم  ساده نبوده ما خودمون عروس ترک داریم رفت امد زباد داشتم با ترکا اصلا و ابدا ساده ندیدم بینشون

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••