2777
2789
عنوان

این پسرا چرا همه چیو تو رابطه جنسی میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 50 پست
ولی پسر عاشق اینجوری نیست چهار سال با ی اقا تو رابطه بودم خدا به سر شاهده ک هیچوقت مسائل جنسی مطرح ن ...

آره عزیزم منم گفتم به فکر رابطه ان ولی خیلیاشون خود دار هستن و میتونن خودشونو کنترل کن 

منظورم این بود رابطه رو دوست دارن و خیلی بهش فکر میکنن

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اکثرا به فکر اینن و حتی اگه نخوان رابطه داشته باشن باهات و مثلا احترامتو نگه دارن حداقل میخوان با حرف زدن دربارش روح خودشونو ارضا کنن

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
یعنی چی؟ متوجه نشدم

منظورم اینه طرف از همه جهت ها خوب بود و دوسش داشتم ولی می‌گفت تو وقتی یکی و دوست داری حس جنسی ام بهش داری وقتی این حسو به من نداری یعنی منو دوست نداری بعد ی بارم گفت هرکسی اینچیزارو دوست داره پس توم داری ولی اینارو با من نمیخوای چون حسی بهم نداری .... 

و من با اینکه می‌خواستمش ولی بخاطر این طرز فکرش نمی‌تونستم داشته باشمش

الان فهمیدی ؟ 

(:A__•~•__M:)
پسرا ۹۹ درصدشون فقطط و فقط به فکر رابطه جنسی ان و هزاران بار در طول روز بهش فکر میکننحتی همون پسر مذ ...

ببخشید یعنی منظورت اینه ۹۹ درصد از کل افکار پسرا جنسیه و فقط یه درصدش در مورد موضوعات دیگس؟ منظورت این بود ؟

یعنی میتونن در کنار عشقشون حرف زدن معمولی داشته باشن؟

خب بخوایم نخوایم شوهرمون با همکارای خانومش حرف زدن معمولی در حد حال و احوال و صحبت راجب کار رو دارند مشکل جایی شروع میشه که طرف بیشتر حرف بزنه و از حیطه ی کار خارج بشه یا همسرت از الغاب عشقی استفاده کنه براش مثلا به جای اینکه بگه سلام خانم محمدی بگه جانم عزیزم.‌‌..

ببخشید یعنی منظورت اینه ۹۹ درصد از کل افکار پسرا جنسیه و فقط یه درصدش در مورد موضوعات دیگس؟ منظورت ا ...

شما اول خوب متن پست رو بخون بعد ریپلای بزن 

من نوشتم ۹۹ درصد پسرا 

کجا نوشتم ۹۹ درصد فکر پسرا 🙄

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

آخه این چه طرز فکریه شما دخترا دارین

پسرا همه دنبال سک سن دخترا محبت و رابطه عاشقانه صادقانه

دخترهایی که خودشونو خوشگل میکنن.دلبری میکنن از همه

اینا چی پس؟

دخترها نیاز جن سی ندارن؟ لذت نمیبرن؟

همیشه اکثر دخترا یک طرفه و غیرمنصفانه قضاوت میکنن

من خودم پسری هستم که دنبال رابطه صادقانه و پایدار بودم همیشه و سک س آخرین گزینه رابطم بوده ولی بارها ضربه خوردم

از اعتماد و محبت هام سواستفاده شد با بیرحمی تمام

دوستای خودم که همش دنبال رابطه و خوشگذرونی و بزن در رو هستن خیلی حالشون بهتر از منه و دارن حالشو میبرن

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

منظورم اینه طرف از همه جهت ها خوب بود و دوسش داشتم ولی می‌گفت تو وقتی یکی و دوست داری حس جنسی ام بهش ...

شما دختری؟

من صد در صد با این حرفایی که از سمت اون پسر نقل قول کردین موافقم

واقعا همینه

هر کی بگه نه چه دختر چه پسر یا مشکلی داره از نظر جسمی یا روحی یا داره به خودش دروغ میگه

اینکه صبر کنی یا خودتو کنترل کنی بحثش جداست ولی محاله هیچ حسی نداشته باشی و دلت نخواد

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

آخه این چه طرز فکریه شما دخترا دارینپسرا همه دنبال سک سن دخترا محبت و رابطه عاشقانه صادقانهدخترهایی ...

من میگم اشکال نداره که از نظر جنسی هم باشن بالاخره با پارتنرشونه غریبه که نیست فقط میگم چرا این افراد همزمانم با بقیه حرف میزنن حالت دوست معمولی یعنی تفاوت پاتنرشون با اون دوست معمولیه رو تو جنسی میبینن

الان دیگه نیستی باهاش؟

ن متاسفانه دوسالی میشه ک جدا شدیم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

اصلا ربطی نداره مطرح کنه یا نکنه اشکالی نداره مطرح کنه با عشقش بایدم مطرح کنه.من میشناسم کسیو اصلا ح ...

ن مال من اومد خواستگاری مث مرد شیر مرد بود ان شاءالله  هرجا هست خدا هواشو داشته باشع 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡