2777
2789

یعنی از نظرشون حرف زدن همزمان ساده با بقیه مشکل نداره و کسی که باهاش جنسی داشته باشن اون‌میشه‌پارتنر مثلا ولی بقیم دیگه عادی حرف بزنن از نظرشون اشکال نداره و فکر میکنن اون کارای جنسی محبتم محسوب میشه😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرا ۹۹ درصدشون فقطط و فقط به فکر رابطه جنسی ان و هزاران بار در طول روز بهش فکر میکنن

حتی همون پسر مذهبیاشم زن صیغه میکنن

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

دقیقاااااا یکی بود به من می‌گفت تو به من حسی نداری وگرنه دوست داری با من دوست نداری خیلی عجیب بود ..... 

خیلی ام اکی بود دوسشمم دارم ولی با این شرایط هیچ وقت فکر نکنم بتونم باهاش باشم 

باز کامنت ها زیاد شد منو لایک کن 

(:A__•~•__M:)
پسرا ۹۹ درصدشون فقطط و فقط به فکر رابطه جنسی ان و هزاران بار در طول روز بهش فکر میکننحتی همون پسر مذ ...

ولی پسر عاشق اینجوری نیست چهار سال با ی اقا تو رابطه بودم خدا به سر شاهده ک هیچوقت مسائل جنسی مطرح نکرد بااینکه من سنمم کم بود زود خام میشدم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

نه دیگه در این حدم نیستن

چرا همشوون همینطورین من دیدم که میگم

فقط به فکر رابطه ان 

حتی اون پسرایی ام که سینگل ان تمام فکر و ذکرشون همینه

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

ولی پسر عاشق اینجوری نیست چهار سال با ی اقا تو رابطه بودم خدا به سر شاهده ک هیچوقت مسائل جنسی مطرح ن ...

اصلا ربطی نداره مطرح کنه یا نکنه اشکالی نداره مطرح کنه با عشقش بایدم مطرح کنه.من میشناسم کسیو اصلا حرفشم نزد انگشتشم نخورد به دختره خواستگاریشم رفت ولی لاشی و خائن و دروغگو بود