2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3082 بازدید | 144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم حالتو خراب نکن اول مطمئن شو اگه خطش همراه اوله برو پریینتاشو از تو همراه من در بیار اون تار ...

ببین رمز گوشیش اثر انگشته

چه جوری پرینت تماساشو بگیرم

خطش همراه اوله

من کلا صبورم هر کاری میخوام بکنم خیلی بهش فکر میکنم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا نهبه نظرت عصر که اومد ب ...

همون لحظه میگفتی خوب بود مجشو گرفته بودی ....الان دیگه دیره چیزی نگی بهتر چون حامله هم هستی بچت تو خطر میفته صبر کن ببین به کجا میرسه تو خانوادت مادروخواهری کسی هس صمیمی باشی حرفتو بگی ازشون راهنمایی بگیری کنارت باشن وکمکت کنن حتما با خانوادت در حریان بزار تنها نباشی...اگه دعوا بود من هیچ وقتم خانواده ها رو وسط نمیکشم تو خونمون حل میکنیم اما این بحث خیانت فرق میکنه با کمک داشته باشی ....

واینکه به اینم فکر کن اگه ثابت کردی ازش جدا میشی یانه....اگه طلاق میگیری که هیچ البته اگه پشتوانه وخونه وشعل داری میشه ...اما اگه جدا نمیشی پس به روش نیار انشاءالله سربراه میشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
وای اینجوری نمیشه بیدار میشه

خوابش خیلی سبکه؟

خب وقتی داره با گوشی کار میکنه بگیر ازش بگو گوشی خودم خاموش شد بگو میخوام به مامانم زنگ بزنم یا حالا هرکی بعد نگاه کن لیست تماسارو 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
ببین رمز گوشیش اثر انگشتهچه جوری پرینت تماساشو بگیرمخطش همراه اوله

اول همراه منو تو گوشی خودت نصب کن 

بعد اگه سیم کارت به نام شوهرته شمارشو وارد کن 

کدش تو گوشی شوهرت میره واردش کن 

بعدم برو توی قسمت ریز مکالمات بعد خودش برات میاره از چه تاریخی تا چه تاریخیو میخوای بعد که انتخاب میکنی دوباره ی کد واسه گوشی شوهرت میره اونو بزن دیگه قشنگ برو چک کن فقد وقتی میای بیزون صفحه همراه منو پاک نکنی چون دوباره میگه کد بده قشنگ ریز به ریز شماره هارو میاره حتی اگه پاک کرده باشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یه چیزی بپرسم اگه خدایی نکرده چیزی باشه قصد طلاق داری؟ شرایطشو داری؟ اگه اره که تا تهش برو 

اگه نه میخوای بمونی شک و اینارو بزار کنار چیزیم چک نکن 

اول همراه منو تو گوشی خودت نصب کن بعد اگه سیم کارت به نام شوهرته شمارشو وارد کن کدش تو گوشی شوهرت می ...

تا کد و اینارو بخواد بگیره خب یه دیقه میره شماره رو برمیداره دیگه

همون لحظه میگفتی خوب بود مجشو گرفته بودی ....الان دیگه دیره چیزی نگی بهتر چون حامله هم هستی بچت تو خ ...

چرا دقیقا ادم برای همچین موضوعی که هنوز مشخص نیست خانوادشو باید در جریان بزاره؟ 

که دیگه اگه کاریم نکرده باسه روش حسابی نکنن؟؟ 

بعدم اگه بخواد زندگی کنه چرا باید بیخیال شه تا اون سر به راه شه؟؟؟ 

باید همه هستیشو ازش بگیره بعدم تهدیدش کنه برای ابروش بعد خواست سربه راهشه سربه راه بشه 

نباید از رو هوا تصمیم بگیره گلم خانواده ها چه مربوطه اخه موقعی که دید واقعا چیزی هست بابد بگه نه الان که

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یه چیزی بپرسم اگه خدایی نکرده چیزی باشه قصد طلاق داری؟ شرایطشو داری؟ اگه اره که تا تهش برو اگه نه می ...

نه شرایط طلاق دارم نه قصدشو

زندگیم خوبه دوسش دارم

فقط میگم به روی خودم نیارم بدتر نشه