2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم داره خیانت میکنه

2993 بازدید | 143 پست

بچه ها منو همسرم رابطه خوبی داریم خیلی با عشق و محبت باهام صحبت میکنه ،الانم باردارم خیلی خوشحاله

خیلی دست و دلبازه.کلا از زندگیم راضیم

در مورد خیانت بخوام بگم گاهی بهش شک میکنم حواسمم جمعه ولی گاهی یه چیزای خیلی ریزی حس میکنم که به شک میندازه منو چون دیر به دیر اتفاق میافته و از زندگیم راضیم زیر سیبیلی رد میکنم اصلا به روش نمیارم شک کردم و میگذره

تا دیشب شریک شوهرم بهش زنگ زد گفت برای یه کاری بره ،رفت و برگشت وقتی اومد خونه من توی دستشویی بودم

دیدم زنگ زد به یه نفر و خیلی آروم حرف میزد بهش گفت پول زدم به حسابت برو هر چی میخوای برای خودت بخر(با توجه به اینکه روز زن روز قبلش بود)

صدای گوشی شوهرم خیلی زیاده یه زن بود،حس کردم بهش گفت زنت نفهمه ،شوهرمم گفت نه حواسم هست.بعدم یکمی حرف زد و قطع کرد

خیلی حالم بده از دیشب تا حالا خودمو کنترل میکنم چون باردارم برای بچه ام بد نباشه

نمی دونم چیکار کنم خانومای با تجربه به روش بیارم یا نه؟

یا بهش بفهمونم که فهمیدم

صبح فقط یکم در مورد پولی که توی کارتشه سین جینش کردم هول کرد نمی دونم کار درست چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند ماهه امکان سقط داری؟

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

رک بهش بگو شنیدم داشتی چی میگفتی

واییی خدا چرا مردا اینجورین

نامردانه ترین کار اینه ب زن حاملش آدم خیانت کنه

قهر برو خونه بابات،همه میفهمن تو همچین شرایطی ک قهر کردی صددرصد حق باتوعه