2777
2789
منم سردم پس میشه امید داشت اخه همیشه نزدیک پریودی سرد میشه گفتم خدانکرده علامت پریودی نباشه

نه اصلا ناامید نشو  مطمئن باش بارداری . من دوروز پیش فک میکردم نیستم شروع کردم به چیزای سنگین برداشتن تا زود پریود شم تازه زنگ زدم نوبت عکس رنگی گرفتم به شوهرمم گفتم باید بری ازمایش اسپرم بدی تا صب گریه کردم بخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا ناامید نشو مطمئن باش بارداری . من دوروز پیش فک میکردم نیستم شروع کردم به چیزای سنگین برداشت ...

ههخ منکه خیلی کوفتم امروز شما الان علایمت چیه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ههخ منکه خیلی کوفتم امروز شما الان علایمت چیه

من دوروز پیش نفخ داشتم خیلی خیلی شدید درحدی که میخاستم بترکم الان یکم دلدردم وگاهی میگیره ول میکنه وسمت چپم تیر میکشه 

عهههههه دیدی گفتم مثبت تر ازاین میخای کلیلیلییییییی هورااااا مبارککک

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

🥰🥰🥰

شیرینی من یادت نره😂😂😂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

باشه چشم چی دوس داری عزیزم؟؟

شوخی کردم عزیزم سلامت باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه اصلا ناامید نشو مطمئن باش بارداری . من دوروز پیش فک میکردم نیستم شروع کردم به چیزای سنگین برداشت ...

خداروشکر عزیزم 🌹

برا منم دعا کن 

آی وی افم منفی شد، امروز پریود شدم

حالم داغونه

ممنون عزیزم انشالله نی نی نازت به سلامتی بیاد بغلت 😘😘😘من فردا میرم ازمایش

ممنونم عزیزم همچنین بسلامتی خبرشو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر عزیزم 🌹برا منم دعا کن آی وی افم منفی شد، امروز پریود شدمحالم داغونه

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته انشالله به زودی باردارمیشی وهمینجا خبر بارداریتو میدی