2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز روز موعدمهکامل علائم پریود دارماین ماه آی یو آی کردم و چهارده روز ازش گذشته و خیلی حالم بد ...

انشالله باردا باشی عزیزم بی بی نزدی ؟

من شنبه بی بی زدم منفی بود  یکشنه هم یه هاله کمرنگ افتاد که شستمش رفت گفتم این خط تبخیره. شبش انقد گریه کردم صب بی ی زدم هاله پرنگ شد .اصلا ناامید بودم اخه هیچ علایمی جز نفخ ودلدرد ندارم که اونم نوشته برای پریوده  

انشالله باردا باشی عزیزم بی بی نزدی ؟من شنبه بی بی زدم منفی بود یکشنه هم یه هاله کمرنگ افتاد که شست ...

نه نزدم از دیروز کمر درد و دردای پریود دارم کاملا مثل هرماه 

دیگه از اینکه بی بی منفی ببینم بدم میاد

نه نزدم از دیروز کمر درد و دردای پریود دارم کاملا مثل هرماه دیگه از اینکه بی بی منفی ببینم بدم میاد

منم کمر دردم اصلا هیچ ترشحی ندارم سر پسرم انقد ترشح میدیدم  دیروز خیلی پادرد بودم 

هرلحظه میگم الان پریود میشم 🥺

منم کمر دردم اصلا هیچ ترشحی ندارم سر پسرم انقد ترشح میدیدم دیروز خیلی پادرد بودم هرلحظه میگم الان پ ...

پادرد مثلا چطوری؟من کشاله ی پام درد میکنه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

مبارکه عزیزم 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
منم یه روز کشانه رانم درد میکرد . اما دیروز پا درد پریودبود من همیشه قبل پریودم ساق پام درد میگیره

دست بزن کف پات ببین سرده یاگرمه 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من