چرا هرکس میبینم استفاده نمیکنه 😂 من میخوام بخرم روزی یک بار روشنش کنم نمیشه ؟ چجوریاست پس چرا استفاده نمیکنن من هر موقع این بالاگرا دیدم دارن با دست میشورن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من کار به بلاگراها ندارم. اما ماشین ظرفشویی نباشه. هر روز من باید حداقل 2 ساعت بیشتر کار کنم. و اگه ماشین ظرفشویی نباشه هر هفته حداقل باید 3 ساعت بیشتر برای تمیز کردن گاز زمان بزارم.
اره گلم و اینکه توی ماشینت اصلا نمک و جلا نریز باعث میشه به مرور مخزنش رو بپوسونه من توی ماشین اولم استفاده میکردم و اینو نمیدونستم البته اون زمان هم تاکید میکردن که نمک باشه ولی الان میگن نه و من چند ساله که نمک و جلا استفاده نمیکنم و راضیم و هیچ مشکلی نداره
دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
چون اب زیاد مصرف میکنه .و به خاطر ۴ تا دونه طرف واقعا نمیصرفه روشن کنی . ولی افردادی رو هم ویدم تا ا ...
اتفاقا آب کمتر از شستن معمولی استفاده میکنه یه کلیپ بود کاملا آزمایش کردن آب مصرفی یه تعداد ظرف که به یک میزان کثیف بودن اول با دست شستن اندازه گیری کردن بعد با ماشین شستن اون آب خروجی رو اندازه گیری کردن میزان لیتر آب مصرفی ماشین ظرفشویی یک سوم شستن با دست بود....
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕