2777
2789
عنوان

خانما کاربرد ماشین ظرفشویی چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 134 پست

اتفاقات دوباره بحثش دیشب با همسر بود می‌گفت می‌خواستم برای روز زن بخرم برات گفتم نه من نمی‌خوام آخه من یه جورایی وسواس دارم طاقت ننیارم ظرفا جمع بشه،باید یه قاشقم باشه همون لحظه بشورم،استفادم نکنی فایده نداره،فقط برای مهمون خوبه که اونم باید باز با دستم بشوری یسریا رو،تنها وسیله ای که دوست ندارم داشته باشم

چون اب زیاد مصرف میکنه .و به خاطر ۴ تا دونه طرف واقعا نمیصرفه روشن کنی . ولی افردادی رو هم ویدم تا ا ...

اتفاقا ماشین ظرفشویی تو مصرف اب خیلی صرفه جویی ميکنه  مخصوصن اگع تایم بالا بزاری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقات دوباره بحثش دیشب با همسر بود می‌گفت می‌خواستم برای روز زن بخرم برات گفتم نه من نمی‌خوام آخه ...

انقد تمیز میشوره ظرفا برق میوفته از وقتی خودتم بشوری دستمال بکشی تمیز تر میشه

استارتر اگر شرایطش رو داری بخر و استفاده کن حتما خیلی خوبه هم تمیز میشوره هم راحته مخصوصا تو مهمون داری ظرف هات لب پر نمیشه ،یا وقتی مریضی ،پریودی ,حال نداری عالیه

اونایی که میگن خوب نمیشوره به خاطر قرص و پودر هاش هست ،، قرص خوب گرونه ولی کاملا تمیز میکنه،یا  ژل اصلا به درد نمیخوره.... شوینده اش هم مهمه چی باشه 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
شماچند نفرین چه مارکی خریدین و اینکه لکه و اینا رو هم خوب تمیز میکنه

ما سه نفریم عزیزم و کامل پر میشه و گاهی یک مقدار رو با دست میشورم

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون

عزیزم چه کاریه یه بار باربادسمال خودت تمیز کنی یه باردیگه ماشین بشوره پس برای چی شوهر می کنیم خوب شوهرامی شورن دیگه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام