2777
2789
عنوان

خانما کاربرد ماشین ظرفشویی چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 134 پست

فقط اینم بدون شوینده هاش خیلی مهمه و باید از جای مطمئن بخری وگرنه باعث میشه ماشینت خراب بشه چون من ماشین اولم رو نمیدونستم از همین فروشگاهها میخریدم بعد از چند سال خراب شد و درست نشد برای همین یکی دیگه گرفتم

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها اگه غدای خشک به ظرفا باشه می شوره؟اونا که می گن جنع می کنیم شب می شوریم..یا این که مثلا خرده ...

دستمال نباید بکشی چون به مرور طرح روی ظرفو میبره( اینجوری شنیدم) باید اون ته مونده غذاهای زیادو از بشقابت خالی کنی 

انقدر اب گرمو اینا میزنه ک  تمام ظرف خشکو اینارو ازبین میبره و قشنگ میشوزه

🌷✨️
من اگر بخرم تعداد کم میخرم پس چون واقعا می‌خوام استفاده کنم

نه خب میدونی چرا پر میشه؟ چون قابلمه هم آدم میزارهمثلا من چهارده نفره است ولی ظرف های سه وعده رو با قابلمه خاش میارم یکمم ظرف اضافه میاد که حا نمیشه.

دستمال نباید بکشی چون به مرور طرح روی ظرفو میبره( اینجوری شنیدم) باید اون ته مونده غذاهای زیادو از ب ...

بله...اخه می گن هیچی به ظرف نمونه دونه برنج و...تو فیلترش گیر می کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
فقط اینم بدون شوینده هاش خیلی مهمه و باید از جای مطمئن بخری وگرنه باعث میشه ماشینت خراب بشه چون من م ...

من از قرص استفاده میکنم پریل ممکنه خرابش کنه؟

نمک هم نمیریزم تو مخزنش  اشکال داره؟

🌷✨️
بچه ها اگه غدای خشک به ظرفا باشه می شوره؟اونا که می گن جنع می کنیم شب می شوریم..یا این که مثلا خرده ...

دستمال لازم نیست.ولی بعضیا دستمال که سهله،مادذشپهرم چند ساله دارن.اپل اسکاچ کفی می‌کشه🥲🤐

ولی لازم نیست.

الجی ۵۱۲ مصرف آبش ۹ لیتر هست

از من بوش هست

روزی که خریدم فروشنده گفت ۶لیتره و درمواقعی که نیاز باشه تا ۹لیتر هم استفاده میکنه

اگه بخایم دوتا لیوان و دوتا بشقاب بشوریم این حجم از آب استفاده میشه

من از قرص استفاده میکنم پریل ممکنه خرابش کنه؟نمک هم نمیریزم تو مخزنش اشکال داره؟

من نمک و جلا نمیریزم و پریل استفاده نمیکنم چون اکثرا معتبر نیست سعی کن فینیش یا فیری بگیری اونم از جای معتبر

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
بله...اخه می گن هیچی به ظرف نمونه دونه برنج و...تو فیلترش گیر می کنه

دونه برنجو همونجا ک سر سفره داری جمع میکنی  رو سفره ی بار مصرف خالی کن ( نهایت بشقابو کج کن  چند تا ضربه اروم بزن  به سفره  هرچی هست میریزه)ولی دستمال نزن اون چربی رو بشقاب باید بمونه ک شسته شه 

🌷✨️
اپل چیه

اول

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من از قرص استفاده میکنم پریل ممکنه خرابش کنه؟نمک هم نمیریزم تو مخزنش اشکال داره؟

ششنیدم پریل خوبه 

من مامانم کلا همه چیزو فینیش استفاده میکنه 

بنظرم بریزی بهتره. اون موقع خیلییی تاکید کرد به نمک موقع نصبش