2777
2789

من خودم ۲۱ سالم هست ، و یه پسر عمو و دختر عمه دارم که تقریبا ۸ یا ۹ سالشون هست ، به خاطر اذیت و آزار های اینا تو مهمونی های فامیل پدریم من تقریبا یک سال هست که باهاشون قطع رابطه کردم ، و استرس و افسردگی شدید از دستشون گرفتم ، حالا بازم دارن دوباره پیام میدن که دوباره رفت و آمد کنیم با هم ، پدر و مادرم و خواهرم مخالف من هستن و دوست دارن که رفت و آمد کنند ، من برای این که قطع رابطه همیشگی کنم باهاشون باید چکار کنم به نظرتون؟؟؟ گاهی وقتا دلم میخواد دعوتشون کنم خونمون بعد یه قرص برنجی یا مرگ موشی چیزی بریزم تو غذاشون بچه هاشون به درک واصل بشن تا به عزای بچه هاشون بشینن و دل من خنک بشه

زیر زیرکی نیشگون بگیر انقده حال میده اروم میشی اصلا😂😂😂😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد بی رحمین😐

😂😂😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

خودتو به روانپزشک نشون بده.

فکر نکن من بچه بی تربیت فامیل ندیدم نه اتفاقا خیلی هم داشتیم اطراف مون ولی این حجم نفرت و آرزوی مرگ داشتن برای بچه 8.9 ساله نشون میده شما اختلال داری.

یقین بدون ایراد از خودته که بچه ۸ و ۹ ساله میتونه تا این حد ببرتت . بچه اسمش روشه بچه هست شاید اعصاب خورد کن بشه ولی یکی دوساعت رو با هزار راه حل میشه تحمل کرد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من در نمیفتم ، اونا با من در میفتن ، من فقط با محبت باهاشون رفتار میکنم ولی اینا انگار تخم جن هستن

اصلا فک کن نیستن ن نگاشون کن ن جوابشونو بده همسن و سالت نیستن ک بخوای ارتباط بگیری