2777
2789
عنوان

بعضی آدما چقد خوبن🥲

191 بازدید | 17 پست

یکیش دایی خودم خیلی ادم خوبیه دلش برا همه میسوزه وقتی یکی مریض بشه هر موقعی بهش بگی میاد میبرتش دکتر یا میاد بهش سر میزنه نمیگه نمیرم شاید منم مریض بشم یا منم این ویروس بگیرم اصلا این چیزا براش مهم نیس خودش سختی کشیده درد کشیده خیلی ادما رو میفهمه من موقعی که کرونا اومد خیلی مریض شدم اخرای شب بود یه گوشه ی اتاق افتاده بودم اون اومد بردم دکتر نترسید شاید کرونا گرفته یا مریض بشم 

چند ماه بیش دچار افسردگی شدید شدم خیلی حالم بد بود این از سر کار مرخصی گرفت بردتم تهران پیش یک دکتر خوب که خدا رو شکر الان خیلی حالم بهتره خیلیا وقتی داشتم میمردم اصلا براشون مهم نبود میگفتن برو دکتر عمومی هیچیت نیست 

ولی ادم یادش میمونه که تو روزای بد زندگیش کنارش موند کی رهاش کرد

الان زن این داییم بچه دار نمیشه امیدوارم خدا بهشون یه بچه ی خوب و سالم بهشون بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی من موافق خوبی زیاد نیستم.بلا نسیت شما آدمای الان لیاقت خوبی ندارن، بابای من یک عمر ب خواهرش خدمت ...

قرارمون این نیست که بشین چرتکه بندازیم برا محبت و خوبی کردن. یا کاریو نکن یا اگر میکنی به خاطر خدا بکن 

انشالله هر چه زودتر خدا یه بچه تپلی و سالم بهشون بده . چقد حس خوبی گرفتم ازش . خدا بهش عمر طولانی و با برکت و عزت و سلامتی بده . راس میگی . روزای سخت میره ولی خاطرش تا آخر عمر باهات می مونه . من سختی کشیدم مریض شدم . تو خونه تنها بودم . نه خواهر بدردم خورد نه برادر نه هیشکی دیگه . کسی ک این روزا به آدم کمک کنه . تا آخر عمر تو یاد و ذهنت می مونه 

قرارمون این نیست که بشین چرتکه بندازیم برا محبت و خوبی کردن. یا کاریو نکن یا اگر میکنی به خاطر خدا ب ...

اره دقیقا قبول دارم . اونوقت خدا خودش یه جا ک هیچ پناهی نداری . جوری پناهت میشه ک هیچی نمیتونه جاشو بگیره

اشتباه میکنه که انقدر دلسوزه

درسته ، کسی قدر نمیدونه و به وقتش یه جوری فراموشی میگیرن و بهت لگد میزنن که تیکه های دلت دیگه جمع نمیشه

دلسوزی کلی هم انرژی منفی به خود ادم منتقل میکنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
قرارمون این نیست که بشین چرتکه بندازیم برا محبت و خوبی کردن. یا کاریو نکن یا اگر میکنی به خاطر خدا ب ...

اینم درست نیست ک وقتی از سختی هات گذشتی و ب خوشی رسیدی همه کسایی رو ک یک عمر ازت حمایت کردن رو فراموش کنی! 

خدا ی چیزی ب نام وجدان تو وجود آدم قرار داده! 

خیلی خوب میشد آدما یک کم قدرشناس بودن!