2777
2789
عنوان

بعضی آدما چقد خوبن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 17 پست
اینم درست نیست ک وقتی از سختی هات گذشتی و ب خوشی رسیدی همه کسایی رو ک یک عمر ازت حمایت کردن رو فرامو ...

دقیقا منظورم اینه که میگم چرتکه ننداز  

چون فلان شخص یکم محبت کرده توهم یکم محبت کنی 

تو با همه خوب باش به همه محبت کن اما نه به این دلیل که خودشون محبت کردن یا نه  تو برا خدا قدم بردار 

نمیشه من بگم فلانی تو سختی کنارم نبوده پس تو شادی بره کنار شاید اون موقع اون ادم سختیی هایی خودش داشته که ما خبر نداریم

شما از بد بودن خیری دیدید بگید تجربشو بقیه هم باشن

بد بودن با خنثی بودن فرق داره ، من یه خر مهربون بارکش سینه چاک و له زیر قدمها و پله ی رسیدن بقیه به ارزوها ، به چشم اومدنشون تو بزنگاه های زندگیشون بودم ، کاملا در خدمت از ته دل با ذوق

ولی نتیجه اش چی بود ؟ خودم جا موندم و توسط همونا تحقیر شدم ، کی دید ؟ کی قدردان بود ؟ خودم ضرر کردم حتی به قیمت بیمار شدنم

دلسوزی و خوبی کردن اشتباهه ، در اخر هر کس میگه خودم کردم تو چی کار کردی برام ، چهارتا هم میزنن تو صورتت ، ادمو یه احمق نفهم ساده فرض میکنن ، نه یکبار بارها دیدم و باز هم خوبی کردم به همه نه یه نفر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد بودن با خنثی بودن فرق داره ، من یه خر مهربون بارکش سینه چاک و له زیر قدمها و پله ی رسیدن بقیه به ...

اینکه خودتو وقف بقیه کنی .. با خوبی کردن متفاوته .. ک متاسفانه شما اشتباه متوجه شدی و خودتو وقف بقیه کردید . یه وقتایی یه کمک به یه پیرزنه که داره بار سنگین میبره یا پیرمردی ک کسی نداره تو کوچه و یه غذا بهش بدی . سیر کردن یه گشنه خوبی کردنه