2777
2789
عنوان

من همونم که دیشب شوهرم گفت بخاطرمامانم ازتومیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 94 پست
میگم که این باراولش نیس دوسال پیش یبارمادرشوهرم گفت بیاین کنارمازمدگی کنین اون موقع که همه سالم وخوب ...

اون موقع از شما نتونست بگذره و نگذشت پس الکی زندگی خودتو خراب نکن جوگیر شده یه حرفی زده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اون موقع از شما نتونست بگذره و نگذشت پس الکی زندگی خودتو خراب نکن جوگیر شده یه حرفی زده

حرف شوهرم به کنار ولی من صددرصدمطمئنم که اگرخدای نکرده روزی پدرشوهرم طوریش شه مادرشوهرم به هرقیمتی شده خودشووصل مامیکنه حتی به دوتاتونه کنارهم راضی نیس میگه من روزهم میتریم تنهاباشم جه برسه شب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر شما چقد حساس شدی

مشخصه موندن پدرشوهر مادرشوهرت و رفتاراش با دخترت اعصابتو بهم ریخته و تحملت کم شده

بنظرمن یکم صبور باش حساسیت رو از خودت دور کن بخاطر خودت و بچت

این دوران هم میگذره

شوهرتم بخاطر بیماری مادرش ناراحته و تو فشاره

مطمئن باش اگه برعکسش بود مامان شما این مشکل براش پیش میومد شمام کنترل رفتارتو شاید نداشتی

حرف شوهرم به کنار ولی من صددرصدمطمئنم که اگرخدای نکرده روزی پدرشوهرم طوریش شه مادرشوهرم به هرقیمتی ش ...

ببین گلم شما صبر کن تو موقعیت که قرار گرفتی با سیاست مسیله رو حل کن از الان شمشیرو از رو نبند اگه از قبل جبهه گیری نکنی امکانش هست بتونی قضیه رو بعدا به نفع خودت تموم کنی ولی از الان بخوای با همسرت بجنگی خودت و بچت ضرر میکنید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

اسی من وقتی پدر بزرگم فوت شد شبا خودم پیش مادربزرگم میخوابیدم البته خونه ما س طبقه بود مادر بزرگ طبقه بالامون میشست و عموم طبقه سوم 

خدا بیامرز هیچ آزاری ب ما نداشت چون کلا خونه خودش بود اما من شبا پیشش میخوابیدم. 

اسی این تجربه منه واقعا

اونی که مطمین از مزگ یه نفر حرف میزنه ، طوری که مطمینه خودش زنده میمونه و طرف دیگه میمیره ، واقعا ممکنه خودش زودتر فوت کنه

یه نفر هم اینجا تاپیک زد ، که مادرش سرطان داشت ، مادرشوهرش بهش گفت بیا بریم لباس مشکی هاتو بخر

و  مادرشوهره زودتر فوت کرد ، طوری که ابن عروس بنده خدا لباس مشکی ها رو واسه خود مادرشوهرش پوشید

حالا تو هم واستاااا، معلومه مادرشوهرت خیلی بی رحمه ، ولی عمر دست خداست ، از کجا معلوم پدرشوهرت فوت کنه اصلا

اخه فقط الان نیس دوسال پیش که همه چی خوب بود هم یباردعواراه انداخت این حرفوبهم زد گذشتم

مادرشوهرت دقیفا مثل مادرشوهر عوضی منه اونم اشک تمساح زیاد ریخت خاک عالم تو سرش 

کاش این جور مادرها زودتر بمیرن تمام جوانی من و با این عذاب وجدان دادانش به گند کشید عوضی 

اسی من وقتی پدر بزرگم فوت شد شبا خودم پیش مادربزرگم میخوابیدم البته خونه ما س طبقه بود مادر بزرگ طبق ...

مادرشوهرم میگه من روزهم میترسم تویه خونه تنهاباشم چه برسه شب... میگه بایدتوی یکخونه زندگی کنیم

اسی این تجربه منه واقعااونی که مطمین از مزگ یه نفر حرف میزنه ، طوری که مطمینه خودش زنده میمونه و طرف ...

دکترجوابش کرده... بخدامادرشوهرم دیشب یهواومدتواتاق به شوهرم میگفت پودرموبرداری؟ گفتم نه برای چی گفت باباروببریم حموم یه وقت طوریش میشه نگن این چرانمیزنیس

حرف شوهرم به کنار ولی من صددرصدمطمئنم که اگرخدای نکرده روزی پدرشوهرم طوریش شه مادرشوهرم به هرقیمتی ش ...

فعلا چیزی نگو تا حساس نشه اصلا بحث نکن 

اگه خدایی نکرده پدرشوهرم فوت کرده تا چهلم خونه شون بمون ولی اجازه نده بیاد خونه ات

بعد بگو خب تکلیف چیه زن همسایه بیاد بخوابه 

یا پرستار بگیریم برات 

ما همسایه مون یه زن تنهاست به یه پرستار پول میده فقط شب بیاد کنارش بخوابه 

مادرشوهرم میگه من روزهم میترسم تویه خونه تنهاباشم چه برسه شب... میگه بایدتوی یکخونه زندگی کنیم

عزیزم اینهمه کاربر دارن میگه الان جبهه نگیر بازم حرف خودت و میزنی بذار زمانش برسه بعد هر کاری دوس داری بکن نذار کینه تو دل شوهرت بمونه آدما تو شرایط بد خودشونو نشون میدن اگه الان اینجوری کنی صد در صد از چشم شوهرت میفتی. الان بیشتر باهاشون همدل شو تا بعدگ خدا بزرگه 

بگو یه دانشجوی دختر خونه ات و اجاره بده پول نگیر تا بیاد تنها نباشی 

هزار تا راه است 

عزیزم اینهمه کاربر دارن میگه الان جبهه نگیر بازم حرف خودت و میزنی بذار زمانش برسه بعد هر کاری دوس دا ...

نمیدونم بخداکم اوردم تواین ده روز اینقدعصبیم کردن معده دردعصبی گرفتم معده م شدیدهی میگیره دردمیکنه