2777
2789

تاپیک قبلموکامل بخونید الانم شوهرم بیدارشدگفت چرانرفتی پس...گفتم میرم غصه نخور،گفت برو فکرنکن یه درصد دنبالت میام منم گفتم منوبچم هیچ احتیاجی به تونداریم ولی کاش ازاول حرفای دروغ تحویلم نمیدادی که الان بزنی زیرش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچتو میزاره ببر قیدشو بزن فقط بچتو نزار پیشش

بزار بره ور دل ننش

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نه اصلاطاقت دوری بچموندارم

ببرش من درکت میکنم چون خودمم مادرم 

بزار بخاطر مادرش زندکیشو خراب کنه اصلا نمیشه اسم امثال اینارو مادر گزاشت بابا بگو مهرمو بده یه دقیقه بعدش منو نمیبینی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عزیز من الان رفتم تاپیک قبلتو خوندم پدر شوهرت که هنوز زندست انشالله شاید خوب شد هنوز هیچی به بار نیست نباید واکنشی به حرفای مادرشوهرت نشون میدادی همین الانم همسرتون برای بیماری پدرش تحت فشاره که البته حرفای اونم درست نبوده ولی شما بزار یه اتفاق بیفته بعد جنگو تو جنگل بکن نه سر هیچ زندگیتو هم بزنی 

تو‌چرا انقد بی سیاستی

تو این اوضاع نباید به شوهرت‌چیزی میگفتی

وقتی مادرش اومد گریه کرد میگفتی 

مادر شما اجازه بده درمان شروع بشه شاید اصلا درمان جواب داد

درضمن بحث یه روز دو روز نیست  تا اون موقعه انشالله شما روحیت بهتر میشه‌ 

اصلا هیچ جا ارامش خونه ادم رو نداره

فعلا زوده برا این حرفه زشته مردم چی میگن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

ببرش من درکت میکنم چون خودمم مادرم بزار بخاطر مادرش زندکیشو خراب کنه اصلا نمیشه اسم امثال اینارو ماد ...

مادرش فقط ادااطفارمیادفقط باگریه دست گزاشته رودل پسرش

دلم میخادالان برم دیگه نبینمش فقط بچموببرم این دومین باریه که این حرفوبهم زده