2777
2789
عنوان

من همونم که دیشب شوهرم گفت بخاطرمامانم ازتومیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 94 پست

شوهرت چه محاسنی داره؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا عروس و مادرشوهر صبر کنید طرف بمیره بعد دعوا رو شروع کنید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
مادرش فقط ادااطفارمیادفقط باگریه دست گزاشته رودل پسرشدلم میخادالان برم دیگه نبینمش فقط بچموببرم این ...

عزیزم مادرشوهرا کلا همینن یا با مریضی یا با اشک و زاری میخان فقط واسه خودشون ترحم بخرن

کاش یه قدرتی داشتم مردای بچه ننه رو با اره برقی نصفشون میکردم بخدا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

تو‌چرا انقد بی سیاستیتو این اوضاع نباید به شوهرت‌چیزی میگفتیوقتی مادرش اومد گریه کرد میگفتی مادر شما ...

فعلاکه توخونه خودم هیچ ارامشی ندارم معلوم نیس این رومد تاکی ادامه پیداکنه اگریروزی هم خدای نکرده طوریش شه مادرشوهرم هرجوری شده خودشووصل میکنه و ارامش براهمیشه اززندگیم میره

ببین فعلا شوهرت تحت فشار به هیچچچ عنوان به هیچچچ عنوان خونه رو ترک نکن سختی یه مرد فقط از طریق بچست شما هم که کادر نمیتونی 

فعلا وقت رفتن نیست ببین تکلیف پدر شوهرت اول چی میشه هیچ کس خدا نیست خدای ناکرده اتفاقی هم افتاد بگو درکت می کنم تو هم منو درک کن از این به بعد زندگیمون سخت میشه دو طبقه یا دو واحد کنار هم اجاره کن ولی تو یه خونه نباشیم فعلا نگو وایسا ببین چی میشه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
مرسی عزیزم سه تاحمدخوندم برات انسالله مشکلت حل شه

الانم میدون رو خالی نکن

جای نرو

شوهرت اومد بگو با خودم فکر کردم در شرایط مناسبی نیستی 

بهتر کنارت باشم

تو چرا فرتی میخوای بری؟ از همین الان شمشیر رو از رو بستی

دختری بی سیاست زود‌جوش😒

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

حالا عروس و مادرشوهر صبر کنید طرف بمیره بعد دعوا رو شروع کنید

ببین ازروزاول مادرشوهرم دره ای غصه شوهرشونخوردفقط جلوشوهرم گریه کردکه من تنهاشم بایدبیای پیش من من روزهم تنهامیترسم چه برسه شب....تادیشب منم واقعاکم اوردم ازالان هیچی نگم بابد یه عمرزندگیم بره زیردست مادرشوهر و ارامش بره اون ازالان بفکرآیندشه منم پس بزافکرایندم باشم

🤌🏻اینقدر سیاست داشته باش.

وسط این وضعیت چی میگین اخه.عوض اینکه روحیشو تقویت کنی با مرگ پدرش دراینده کنار بیاد خوب داری میدونو خالی میکنی که ننش بگه بیا دیدی تو سختی و بدبختی فقط منم که موندم برات!

جواب ننه شوهرتم با بی محلی بده.

خیلی زر زر کرد بگو مادرجان بذار شوهرت بمیره اول بعد دنبال اواره کردن من و چتر کردن خودت باش!!

شوهرت چه محاسنی داره؟

مهربون ودلسوز وقتی یشب میرفتم خونه مامانم مهمونی بهم کلی پیام میداد که خیلی بده که زن وبچت کنارت نباشن اماحالاخیلی راحت بهم براباردوم گفت بخاطر مامانم ازتووبچم میگذرم

ببین ازروزاول مادرشوهرم دره ای غصه شوهرشونخوردفقط جلوشوهرم گریه کردکه من تنهاشم بایدبیای پیش من من ر ...

ببین عزیزم اصلا موقعیت خوبی رو انتخاب نکردی برای این حرفا نباید بهش چیزی میگفتی الان تو این شرایط احساسی طرف اونارو میگیره چون یه جورایی الان اونا طرف مظلوم ماجران که تو شرایط سختی هستن دلش براش میسوزه صبر میکردی هروقت که تو موقعیت قرار گرفتی با ارامش قضیه رو حل میکردی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

عزیزم باید فقط سکوت میکردی هیچی نمیگفتی تا اینکه شرایطش پیش بیاد اون موقع هر کاری ک دلت میخواست میکردی آخه الان تو این شرایط نباید اینجوری گارد بگیری ناسلامتی باباشه توقعه چ حرفی داشتی بذار زمانش ک رسید حرف بزن الان اصلا هیچی نگو 

ببین عزیزم اصلا موقعیت خوبی رو انتخاب نکردی برای این حرفا نباید بهش چیزی میگفتی الان تو این شرایط اح ...

میگم که این باراولش نیس دوسال پیش یبارمادرشوهرم گفت بیاین کنارمازمدگی کنین اون موقع که همه سالم وخوب بودن ادنجایباردعواراه انداخت گفت من ازبچم وتومیگذرم ازخونوادم نمیگذرم میارمشون اینجا...دعواشد و گذشتم اماالان دوباره