2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کنار کیوت بودن بنظرم قشنگ نیست اینکار یسری بچها ی وسیله ایو بر میدارن دیگه پس نمیدن یا میبینی کل دارایتو خالی میکنن وسط خونه یسری نوار داشتم وسط مهمونی بچه کیفمو خالی کرد شرفم رفت کف پام

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
در کنار کیوت بودن بنظرم قشنگ نیست اینکار یسری بچها ی وسیله ایو بر میدارن دیگه پس نمیدن یا میبینی کل ...

دقیقا الان رژ ورداشته نمیده میگم خوب نی برات بد میگیره فرار میکنه 

ویییییی😂😂😂

احتمالا مامانش مامورش کرده🤣🤣

ولی من میبودم میزدمش

واقعا بدم میاد کسی بدون اجازه دست ب وسایلم بزنه حتی اگه بچه باشه

یادمه تو عروسی یه دختره بدون اجازه داشت کیف منو میگشت مامانمو دخترعمومم هیچی بهش نمیگفتن منم دیدم گرفتم زدمش داشتم شام میخوردم دیدم یکی داره میزنه پشتم😂نگاه کردم دیدم همون دخترس منم گرفتم دوباره زدمش

چقدر من از بچه های سمج سیرش بیشعور.....

که مادرشونم تازه چیزی نمیگه ما تو فامیل داریم اونم دو تا مامانشونم بیخیال و بر این عقیدس که بچه است دیگه اخع اگه بچس چطور میفهمه توی کیف سرک بکشه ولی نمیفهمه کار بدیه