2777
2789
عنوان

دلم میخواد به همسرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 110 پست
روانپزشک رفتم بهم قرص دادقرصا بیحسم میکردن

قرصای سبک باید بده... من فلوکسیتین میخوردم و رهاکین ...

من سه نفر باعث این دردم شدن و هیچوقت نبخشیدم و نمیبخشم ...ولی نسبت ب ۲ سال پیش اصلا بهش دگ فکر نمیکنم

یه سگ گازت بگیره تو هم سگ میشی گازش میگیری؟

ولی با چوب می‌زنی تو سرش 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینکه تاپیک زدی راجبش نشونه اینه خودتم چندان راضی نیست وجدانتخودت پس می‌دونی خیانت واقعا کار درست و ...

مرسی بابت همدلی😭

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

هیجان زده عمل نکن حتی ارتباط احساسی وابستگی میاره . بعد خودت مشکل پیدا میکنی نه اون. میخوای به اون ض ...

چرت و پرت نگین این دخترای نسل جدید خوب کاری میکنن ها به شما خیانت میکنن تیغ میزنن قدر زن‌های قدیم و ندونستین الان حق تون همینه چه ضربه ای قشنگ با معش‌قش عشق و حالشو میکنه مردم ببینه بسوزه دم تون گرم دخترا حسابی حال اینارو بگیرید فقیر هم بدون تف کنید تو صورتشون تا آخر عمر بدون اعتماد به نفس زندگی کنن

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

کدوم مردو میگین?

اول اینکه عزیزم آروم که نمیشی هی بلکه یه حس مزخرف عذاب وجدان و ترس و دلشوره میفته به جونت که تا آخر عمر ولت نمی کنه.دوم اینکه کدوم مردی حاضره بمونه پیشت و فقط برات لالایی بگه و شعر بخونه تهش اون چیزی رو میخواد که خودت میگی اصلا

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
مرسی بابت همدلی😭

خواهش میکنم عزیزم 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
میتونم بپرسم چن سالتونهدر دنیا و جامعه امروز کمی گشت و گذار کنید شاید اطلاعاتتون از دنیای روابط زن ه ...

خب طرف با مجرد خیانت کنه با کسی که پارتنر نداره مگه همه دخترا پارتنر دارن که همه پسرا داشته باشن خیلی از پسرا فقیرن زشته هزار تا دلیل دارن که دوست دختر ندارن 

با شیطان توی وجودت نفس میکشی فکر می‌کنی خشم میگیری خب معلومه اینها جواب نمیده خواهر گلم ،اول اون شیطان لعین رو از خودت دور کن با خدا نفس بکش با روح خداییت فکر کن و تصمیم بگیر 

تو اجازه داری انتخاب کنی با شیطان دست به دست بدی یا خدا مواظب باش پات نلغزه اما اینو بدون خدا ببره تو هم می‌بری ولی شیطان ببره فقط اون برده

میخوای خودتو به لجن به کثافت بکشی که یکی دیگه تنبیه بشه ؟؟؟خنده داره و جای تأسف داره

فکر میکنی حالت خوب میشه ولی تا ابد عذاب وجدانش باهاته . من خیانت نکردم ولی یکی بهم پیشنهاد داده بود با اینکه قبول نکردم از عذاب وجدان مردم . همش به خودم میگفتم ببین تو چطوری رفتار کردی که طرف به خودش اجازه داد پیشنهاد بده

من ومپایر اعظم نیستم😄
چرت و پرت نگین این دخترای نسل جدید خوب کاری میکنن ها به شما خیانت میکنن تیغ میزنن قدر زن‌های قدیم و ...

واقعا اونقدر بیکاری ک خیانت و ترویج میدی و توجیه میکنی خیلی راحت ؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
چرا دارید بقیه رو به لجن شدن تشویق میکنید به کثافت شدن ؟

لجن رو اون مرد اول انجام داده از کسی که خیانت دیده جدا نشی هیچ‌موقع کنار نمیای یا افسرده میشی یا جدا میشی یا خیانت میکنه نتونی جدا بشی این دو راه میمونه