2777
2789
عنوان

دلم میخواد به همسرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 110 پست
دیوونه ای مگه

نه ولی شوهرم و خواهرش اونقدر اذیتم کردن زندگی بهم زهر شد 

شوهر خواهرش خیلی دنبالمه منم چند روز پیش جوابشو دادم کلی زنش حرف زدم و خیلی چیزا از زنش بهش گفتم اونم گفت زنک خاک پای تو منم گفتم تو خودتم خاک پای من خیلی دلم خنک شد 🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت به همسر یا پارتنر اون مرد آلوده شدن روح خود آدم به این بدی و زشتیاین دوتا بزرگترین اسیب در حق ...

کدوم مردو میگین?

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

نگفت که با مرد شوهردار هی همجنس همجنس میکنی تصمیمش اشتباهه ولی شمام الکی حرف نزن

اولا مرد شوهر دار نداریم

ثانیا ار کجا معلوم اون مرد پارتتر و یا همراهی نداشته باشه؟ 

مگه ته زندگی اون مرد رو روی پیشونیش نوشتن؟ 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
روح پاکتو آلوده نکنشیطان وسوسه ات میکنه بعدش عذاب وجدان میگیری

الانم روحم داره گریه میکنه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

نگفت که با مرد شوهردار هی همجنس همجنس میکنی تصمیمش اشتباهه ولی شمام الکی حرف نزن

مردی ک خیانت می‌کنه قطعا این خانوم اولین پارتنرش نخواهد بود ، پس داره به پارتنر اون آقا هم خیانت میشه 

این تاپیک هارو میبینم ب طرز فجیعی عصبانی میشم و بهم میریزم 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
با اونایی صحبت کن ک برای تلافی خیانت کردن ببین نظرشون چیه آروم شدن آیا

من خیانت آنچنانی نکردم ولی بعداز کلی نخ دادن و پیام دادن شوهر خواهر شوهرم جوابشو دادم کلییی به زنش حرف زدم هر آنچه که از شوعرشون قایم کرده بود گفتم بعد کلی. دلم خنک شد 

آخه خواهر شوهرم زندگیمو سیاه کرده بود 

اون شخص جدید کسی که فرضا رابطه جدید باهاش شکل بگیره

خب اون چی?