2777
2789
عنوان

دلم میخواد به همسرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 110 پست
اون شخص جدید کسی که فرضا رابطه جدید باهاش شکل بگیره

خب اون چی?

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

تلافی کنم اروم میشمکلی هم پیشنهاد دارم

خیانت هیچ توجیهی نداره ....و خودشم یه درد به دردهات اضافه میکنه ...به حرف شیطون گوش نده و این سم رو با استغفار کردن  از خودت دور کن و به خدا پناه ببر

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم روحم داغونه البته بخاطر خیانت نه بخاطر خسیس بودن و خرج نکردن

شما پولاشو مخفیانه خرج کن...دیگه خیانت چرا...نکن توروخدا

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
من خیانت آنچنانی نکردم ولی بعداز کلی نخ دادن و پیام دادن شوهر خواهر شوهرم جوابشو دادم کلییی به زنش ح ...

ایول

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

خیانت نکن نکن نکن زندگی همجنس خودتو سیاه نکن نکن نکنچیزی وجود داره به نام انسانیتازت خواهش میکنم همچ ...

خب میتونه با مرد مجرد خیانت کنه 😐

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

سگی شما رو گاز گرفته برای انتقام که شما سگو گاز نمیگیری

ولی یه چوب می‌زنی تو سرش 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

وای من کامنتارو حوندم فهمیدم تازه چرا آمار خیانت بالاست فقط میتونم متاسف باشم شما حتی ب همجنس خودتون ...

عقل نداری اخه ؟مگه همه می‌رن با متاهل خیانت میکنن ؟

خب میتونه با مرد مجرد خیانت کنه 😐

مردایی که بهم پیشنهاد میدن مجردن

ضربشم دوباره خودت میخوری زگیل و ایدز خدای نکرده

نه جنسی نمیکنم که

الانم روحم داره گریه میکنه

می‌دونم عزیزم احساست خدشه دار شده ولی با خیانت روانت کاملا بهم می‌ریزه.فکر نکن فقط میتونی احساسی پیش بری.اگه طرفت خواست تا رابطه پیش بره میخوای چیکار کنی.اگه تهدیدات کرد بخاطر ابروت تو دوست وفامیل چه می‌کنی.خیلی چیزای دیگه هست که نمیتونم برات باز کنم.مردی که به شما پیشنهاد داده مرد نیست نا مرده واز نامرد هر کاری بر میاد