2777
2789
عنوان

خانومای شاغل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 69 پست
خوب یه بچه داری دیگه میخوای چی کار با شاغل شدن خودتو بندازی به سختی

بهدا خودمم با یکی راضیم .مقصر همسرمه میگه بچهتنهاس از طرفی بچم هی میگه مامان کی نی نی میخریم اونم میگه دیدی سرخوردش نکن

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب راست میگه فعلا ب خودت استرس ندهببین با کار بیرون ب همین یکی هم میرسی ک بخوای دومیو بیاری

ببینیم چی میشه منظورش اینه ببینیم کجا بزاریم ن ک شاید منتفی ش 

ولی انگار باید همین کارو کنم فعلا بهش فکر نکنم استرس نگیرم حداقل

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
بهدا خودمم با یکی راضیم .مقصر همسرمه میگه بچهتنهاس از طرفی بچم هی میگه مامان کی نی نی میخریم اونم می ...

این حرف هم که بچه میگه نی نی بیاریم حرف خود بزرگتراس اونقدر میگن بچه هم تکرار میکنه

بهدا خودمم با یکی راضیم .مقصر همسرمه میگه بچهتنهاس از طرفی بچم هی میگه مامان کی نی نی میخریم اونم می ...

ولش کن شوهرت مردها زیاد حرف میزنن نمیدون هم بره سلامتیشون این حرف زدن زیاد ضررداره ببخشید سو تفاهم نشه شوهر منم میگه چند سال بعد بازم بیاریم ولی من کلا یه دونه بچه دوست داشتم 

بله من ۲۳ ساله شاغلممهد نرفتن پرستار دارن

پرستار اشنا بود؟

از بچه داره سواستفاده میکنه بچه بعدی به دنیا بیاد مشکلات اصلی شروع میشه حسادت اون یکی بچه دعوا ها گریه ها نق نق ها مریض شدنا و.......

مگه رباتی هم به کاره بیرون برسی هم به بچه نوزاد هم به اون یکی بچه 

این وسط بچه اولتم اسیب میبینه چون یا همش سرکاری یا درگیر بچه کوچیک تر

از سر بچه بنداز بفرستش کلاس همسرتم قانع کن

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

ولش کن شوهرت مردها زیاد حرف میزنن نمیدون هم بره سلامتیشون این حرف زدن زیاد ضررداره ببخشید سو تفاهم ن ...

ن عزیزم درست میگی 

اقایون اساسا بفکر خودشونن 

اگر بارداری برا خودشون بود قطعا این حرفا نبود

ولش کن شوهرت مردها زیاد حرف میزنن نمیدون هم بره سلامتیشون این حرف زدن زیاد ضررداره ببخشید سو تفاهم ن ...

آره ازین حرفا زیاد میزنن شوهر من میگه ۳ تا 😂😂 ولی من بعداز ۶ سال تازه الان باردارم اونم اولین و آخرین  اونم اگه خودم نمی‌خواستم عمرا گوش میدادم بع حرفش 

عزیزم شما هم‌میشی مثل این همه مادر شاغل که دو تا بچه دارن سخته یه مدت ولی میگذره از،طرفی سه چهار سال دیگه بچه هات اختلاف سنیشون بشه ۹ سال دیگه از تنهایی بچه اول در نمیاد خیلی اختلافشون زیاد میشه اگر میخوای زودتر باید اینکار رو بکنی 

شرایط معلما خیلی بهتر از کارمندای دیگست به لحاظ تایم کاری نه ماه که مرخصی زایمان داری بعدشم اگر کسی هست ازش کمک بگیر نشد پرستار بگیر تا بچه شرایط مهد رفتن رو پیدا کنه دیگه از سه سالگی هم که خیلی بچه ها مهد هستن چشم رویهم میذاری میبینی کلی سابقه داری بچه ها هم‌بزرگ‌شدن 

تا اونموقع منصرفش میکنی یا بچه اولت بزرگتر شده کمک دستتهاز این ستون ب اون ستون فرجه

اره درسته 

دیشب شوهرم میگفت تا اون موقع دخترمون بزرگتره کمک میکنه ازون طرف میگه سه سال دیگه بیار 

توقع داره یک نوزادو یک بچه هشت ساله بزارم خونه برم