من میخاستم ازمون اموزش پرورش شرکت کنم انشالا.اما فکرم درگیره یک مسئله ای شد .من یک بار دیگه قصد دارم باردار بشم بعد باخودم فکر میکنم بچه نوزادو چیکار کنم اخه هیچکسم ندارم نگهش داره از طرفیم الان ۳۳ سالمه دیگه تا چهل سالم بیشتر شرایط پذیرش ازمون نیس .از پرستار گرفتن خوشم نمیاد
چیکار کنم
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
ن اتفاقا هرچی زودتر برن راحت تربچه هایی ک ۳ ۴ ساله میرن براشون سخت تره
همسرم میگه حالا برو فعلا سه چهار سالی باردار نمیشی بعدش ببینیم چیمیشه
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم با تک فرزندی مخالف نیستم شوهرم میگه بچه تنها گناه داره و ازین حرفا
اصلا اصلا گناه نداره چه گناهی خیلی وقت کنی همزمان به شغلت برسی نوزاد فکر میکنی رباتی که همزمان خونه و نوزاد و کار و نصف کارای خونه و جمع کنی؟ بعد به اون یکیم برسی اصلا اشتباه محضه
دارم خودمم راضیم ب یکی همسرم میگا یکی تنهاس و ازین حرفا
تنهایی بچه مشکله بفرستین مهد کلاس سرش گرم شه یه مهارتی یاد بگیره اینجوری شاد ترم خواهد بود تا با یه مادری که همش درگیر کار خواهر یا برادر کوچیک تره بزرگ بشه
اصلا اصلا گناه نداره چه گناهی خیلی وقت کنی همزمان به شغلت برسی نوزاد فکر میکنی رباتی که همزمان خونه ...
دیگه مردا ک درک نمیکنن.بارها خاستم ازمون بدم باز برا همین قضیه پشیمون شدم .اما احساس بیهودگی میکنم دیگه و اینکه پس چرا درس خوندم
دیگه زندگی همینه باید همه شرایط رو مدیریت کرد همسرت همراه هست یا نه؟
از صبح تا شب سر کاره بعدشم ن بابا کاری نیس
درستهشاغلا دو بچه سختشونهمن خودم با دو بچه شاغلماز وقتی دوتا شدن پیر شدماز سر کار خسته میام بالا سرم ...
شما سر بچه ها شاغل بودید ؟ از چند وقتگی رفتن مهد؟