2777
2789
عنوان

خانومای شاغل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 69 پست
همین دیگه میگم یک چیزی میگه براهمین درک نمیکنخ فقط میگه تنهاستنهاس حالا خودش و خودم کلی بودیم الان ک ...

اگه توان مالی داری بیار 

همون تا 20 سالگی هم بدرد هم بخورند بسه 

من خودم 2 تا دارم راضی ام شکرخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا بچه یا کار به خودت هم فشار نیار

میدونی من کلی درس خوندم خیلی حیفم میاد ازش استفاده نکنم 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
یا بچه یا کار به خودت هم فشار نیار

خیلیا با لیسانس و سن کمتر موقعیت اجتماعی خوبی دارن چون مادر خوب داشتن ک هواشونو داشته .اما من ازین میسوزم فقط چون مامانم خوب نبود با کلی درس خوندن هیچی ب هیچی 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

ممنون از همه دوستان

خیلیا با لیسانس و سن کمتر موقعیت اجتماعی خوبی دارن چون مادر خوب داشتن ک هواشونو داشته .اما من ازین م ...

منم دقیقا شرایط زندگیم مثله تو هست خودم تنها بچه بزرگ می کنم کسی کمکم نیست 

به خاطر اون میگم سخته بچه هم گناه داره از یک سالگی بره مهد خیلی کوچیکه 

خودت هم باشی دلت نمیاد بزاری 

خودم الان یدونه دختر یه ساله دارم 

عزیزم شما اگر دبیری قبول شی سه روز در هفته میری،تابستون تعطیلی،عیددتعطیلی،امتحانات دی ماه هم فقط مراقبت داری

ضمنا شما ۱سال مرخصی زایمان داری که حقوق میگیری تا سه سال هم مرخصی تمام وقت بانوان داری که حقوق نمیگیری ولی اگر بیمه رو رد کنی اوکیه،تا سه سال هم مرخصی نیمه وقت بانوان داری 

بنظرتون بارداری تا چ سنی دیر نیس.شوهرم یک جوری میگه دیر میشه برا سنت انگار چند سالمه ۳۳ ام.البته دوس ...

من خودم ۲۹ ازدواج کردم بارداری هام ۳۵ و ۳۹ بود

خدایی سخت بود فشارم بالا میرفت با اینکه چاق نیستم، زایمان زودرسم داشتم ‌، اعصاب ضعیفتره تو بچه داری با اینکه عاشق بچه بودم

ولی شرایط زندگیا فرق داره من خودم اولیو بعد دو تا سقط خودبخود اوردم دومی هم ناخواسته بود

ناشکری نمیکنم ولی اگه میدونستم انقدر با کارکردن سختم میشه دومیو سفت و سخت جلوگیری میکردم

برای شاغل همون یدونه بسه، البته معامی شرایطش فرق داره نصف روزه، عید و تابستون تعطیلی

ولی اول شرایط کارتو ردیف کن بعد فکر بچه باش

خیلیا با لیسانس و سن کمتر موقعیت اجتماعی خوبی دارن چون مادر خوب داشتن ک هواشونو داشته .اما من ازین م ...

ببین رو کمک هیچکی حساب نکن

بموقعش همه جا میزنن

نصف روز یکی میاد پیش بچت دخترتم ک ماشالله بزرگه