2777
2789
عنوان

خانوما بنظر شما ی تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 18 پست
ببین خیلی زشته که حتی اگه صد هزار تومن کسی کادو بگیره و فک کنه کمه ... هدیه است محبته .... نشانه ادب ...

اونام آدمای خوبی هستن فکر نکنم اینجور فکر کنن که کنه فقط خودم احساس بدی دارم بعد شوهرم هم اونجوری گفت دیگع افتاد تو ذهنم 

آخه اوناهم تا حالا چیزی ندادن به ما که فکر کنم باید جبران شهرفقط چون اولین بار بود میرفتم فکر میکنم ...

خوب دیگه بدتر خودتو اذیت نکن

مثلا دوستان دیگه چه قدر کادو دادن 

یا میانگین عرف کادو دادن اونجا چه قدره 

بر این اساس کم و زیادش رو بسنج

ولی در کل تموم شده رفته دیگه کاریه که شده حالا حرص خوردن چه فایده ای داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونام آدمای خوبی هستن فکر نکنم اینجور فکر کنن که کنه فقط خودم احساس بدی دارم بعد شوهرم هم اونجوری گف ...

بنظرم من حتی زیاد بود ... یه تومن راحت مگه در میاد خیلی هم ارزشمنده

خوب دیگه بدتر خودتو اذیت نکنمثلا دوستان دیگه چه قدر کادو دادن یا میانگین عرف کادو دادن اونجا چه قدره ...

چون ارتباطی با فامیل شوهرم نداشتیم و من از شهر دیگه هستم  من نمی‌دونم عرفشون چقدره بعد مادر و خواهر شوهرمم اصلا نرفتن که بدونم اونا چقدر دادن خودمونم بچه  نداریم که کسی اومده باشه که لااقل ازونجا بفهمم 🫤