2777
2789
عنوان

درد چپ سینه و دست کمککک

133 بازدید | 32 پست

یک روزه دارم از این درد زجر میکشم واقعا اذیتم میترسم چیزی باشه نکنه نمیذاره خوابم ببره 

خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه به دستتون میزنه یه نوار قلب بدید حتما

فقط دست چپم گزگز میکنه حتی نفس کشیدن برام سخت شده

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
عصبی هستی

نه، یه بی وجود دلم رو شکست غصه خوردم اینجوری شدم

حتما برید.جای شما باشم همین الان میرم اورژانس

آخه سنم کمه چرا باید اینجوری بشم میدونم خیلی مهمه احیانا از قلب باشه تنش بالایی رو تجربه کردم 

خب همون دیگه درد دستت از همون

اون داره راست راست میچرخه الهی زجرکش بشه

نترس عزیزم من دو سه هغته قبل اینجوری شدم دو روز حالم بد بود رفتم اورژانس بیمارستان نوار قلب دادم گفتن قلبت مشکل نداره به خاطر استرس و اضطرابه دکتر شیفت یه آمپول داد زدم خوب شدم

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
سابقه مشکل قلبی دارین؟

نه، جدا شدم قبلشم تنش زیاد تجربه کردم امروز عصر شروع شد اما کم بود الان از درد زیاد پریدم از خواب کسی هم نیست منو ببره غریبم باید تا صبح صبر کنم

نترس عزیزم من دو سه هغته قبل اینجوری شدم دو روز حالم بد بود رفتم اورژانس بیمارستان نوار قلب دادم گفت ...

خدا از دهنت بشنوه من فقط میگم خدایا من اینهمه عذاب کشیدم تو میذاری اون راحت زندگی کنه؟