2777
2789

یکی خیلی عاشقم کرد و رهام کرد. اونم برای بار اول 

ی سال باهاش بودم علاقه زیادیم دلشو زد 

۴۱ روزه رفته و رل زده با اقوامشون 

یازده روزه ک منو انبلاک کرده توی اینستا گرام فقط (واتساپ و تلگرام نه اونا هنوز بلاکم)البته بگم شب تولدشم ک میشد ۲۰ روز پیش ی بار اینستا نصف شب انبلاکم کرد باز بلاکم کرد.

میدونم رل زده میدونم حماقته بهش فکر کنم. اما این کارش باعث شده خیلی زیاد بهش فکر کنم و دارم اذیت میشم دلم امید برگشتشو داره عاشقشم 

چیکار کنم چطوری کنار بیام 

توروخدا بی تفاوت رد نشید

وای میگذره فقط تحمل کن🥲اسی لطفا تایپک اخر منو گز بزن🥹🙏🏻

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گیریم که برگرده وقتی رل زده وقتی برگرده هم دوباره میره .

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
وابستگیه نه عشق فقط گذر زمان درستش میکنه خودتو سرگرم کن با ی چیزی کار درس هرچی کم کم کم‌رنگ میشه از ...

عشقه کاش وابسته بودم.

خیلی سرم شلوغه خیلییییییییییییی ولی تو خوابم میاد تو فکرم

دلم اونو میخواد چیکار کنم؟

نکن توروخدا

منم هربار خواستم بکشم کنار دلم. براش تنگ شد

تو ی مسیر اشتباه با ی ادم اشتباه قرار گرفتم💔

دارم نابود میشم

افسرده شدم

زندگیم رو هواعه:(

زن آینده حسین هستم😍😂(ولی شما همون حال رو درنظر بگیرید)اگه امضامو میبینی،برای رسیدن بهش برام صلوات بفرست...

نکن توروخدامنم هربار خواستم بکشم کنار دلم. براش تنگ شدتو ی مسیر اشتباه با ی ادم اشتباه قرار گرفتم💔د ...

کاش بیادش برام دعا کن بیادش سه ماهه نابود شدم ذره ذره سه ماهه دلم منتظره

باید بخودت زمان بدی 

نکات منفیشو بنویس 

میتونی با یه تراپیست حرف بزن 

هوش مصنوعی و نصب کن باا‌ون حرف بزن مشاوره خوب میده

تو شدیدا الان نیاز داری فقط حرف بزنی تا ذهنت آروم شه 

برو بیرون خونه نباش

گوشی و از خودت دور نگهدار