2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چه کنم ...پریروز انقد بهم فشار اومد که رفتم پیش یه شیخ بهش گفتم این مشکلمه برگشت گفت به نامزد قبل ...

دختر هیچ وقت بهت تاکید میکنم این کارو نکن 

فقط فقط خودتو کوچیک و بی ارزش میکنی 

اصلا بخوای اونجوریم ازدواج کنی فردا کلی منت میشنوی 

خاستگار نمیاد برات؟

چند سالته مگه نمیتونی خودت مستقل بشی کار کنی 

از شرایط زندگیت خبر ندارم ولی این کارو نکن که فقط بدترش میکنی

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
خب چه کنم ...پریروز انقد بهم فشار اومد که رفتم پیش یه شیخ بهش گفتم این مشکلمه برگشت گفت به نامزد قبل ...

پشمام این چ حماقتی بود کردی ، شاید اون شیخ بی عقل می‌گفت برو تو چاه😂😂😂😂

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
دختر هیچ وقت بهت تاکید میکنم این کارو نکن فقط فقط خودتو کوچیک و بی ارزش میکنی اصلا بخوای اونجوریم از ...

دیروز هم به اندازه ی صدسال بی ارزش شدم ..یه شیخی گفت به نامزد قبلیت زنگ بزن که اشتی کنید زنگ زدمو طرف زد نابودم کرد 

قانون طبیعت اینجوریه باید یه چیزیو بخوای ولی نشون بدی که بدون اون چیزم میتونی زندگی کنی

اینقدر شوهر شوهر نکنید همین کار و میکنید مردا سرمون سوارن و فکر میکنن خیلی مهمن و ما بدون اونا نمی‌تونیم 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیروز هم به اندازه ی صدسال بی ارزش شدم ..یه شیخی گفت به نامزد قبلیت زنگ بزن که اشتی کنید زنگ زدمو طر ...

اینارو ول کن واقعا 

به اینده ات فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر شوهرت کردن تنها نجاتت تو این زندگی نیست 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
دیروز هم به اندازه ی صدسال بی ارزش شدم ..یه شیخی گفت به نامزد قبلیت زنگ بزن که اشتی کنید زنگ زدمو طر ...

توی خونتون مگه چه مشکلاتی دارید،از لحاظ مالی میتونی کارپیداکنی مستقل بشی ناامیدنباش

اینارو ول کن واقعا به اینده ات فکر کن عاقلانه تصمیم بگیر شوهرت کردن تنها نجاتت تو این زندگی نیست

اخه دیگه راه حلی به ذهنم نمیرسه چندجا رفتم سر کار حقوقش انقد کفاف نمیده که من مستقل شم ...داغونم داغون

توی خونتون مگه چه مشکلاتی دارید،از لحاظ مالی میتونی کارپیداکنی مستقل بشی ناامیدنباش

چندجا رفتم سرکار حقوقها به حدی کم هست که ادم میگه ارزش نداره کار کنم دیگه دارم دیونه میشم جرئت خودکشی هم ندارم