پنج ساله توی خونه ی پدرمم زندگیم از زندگی سگ بدتر بوده انقد بهم فشار اوردن که معده م داره خونریزی میده یه رانندا توکسی هست جلوی خونمون که ظاهرا مجرده میخوام خودم برم مشکلمو بهش بگم ...چه کنم ؟
همه شون باهام یک کلمه حرف نمیزنن میگن چرا طلاق گرفتی ابرومون رفته ..متلک طعنه منت خلاصه دیگه نمیکشم ...
اصلا به خودکشی فکر نکن که بدترین راه سعی کن از محیط خونتون فاصله بگیری و بتونی روی پای خودت وایسی ک بهترین کاره اگه پول داری ک کلاس خیاطی برو و این چیزا یاد بگیر ک بعدا بتونی جدا شی مهریه نداشتی؟!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ایشالله زندگیت بهتر میشه عزیزم درسته سخته اما نباید خودتو از چاله بندازی چاه فکر کن این روزام میگذره ...
دیگه همت چه شکلی ...انقدر هم تو اجتماع رفتم که نگو ..یه ادم درست درمون پیدا نمیشه ..پارسال با یه پسر نامزد کردم مادرش منو تو یه مجلس زنونه دید ..از اخر فهمیدم طرف معتاد بوده ترک کرده باهاش به هم زدم دیروز شیخی بهم گفت مجدد به همون پسر زنگ بزن زنگ زدم خودمو کوچیک کردم
گوش به فرمان خانواده بود و مادرشوهرم همش میگفت من یکی دیگه رو دوس داشتم بگیرم واسه پسرم از اخر هم انقد پسره رو دلسرد کرد که من مجبور به طلاق شدم و اتفاقا همون دختر رو هم گرفت واسه پسرش ..