2777
2789
خب برو سرکار حداقل کمتر تو خونه باشی و تو محیط کار شاید یکی ازتون خوشش اومد

کار هم رفتم دو سه جا انقد حقوقها کمه که نصف بیشترش میره واسه کرایه تاکسی تازه کارفرما هم انتطار داره زیرخوابش بشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار هم رفتم دو سه جا انقد حقوقها کمه که نصف بیشترش میره واسه کرایه تاکسی تازه کارفرما هم انتطار داره ...

نه همه جاها اینجوری نیست که برو کافه ای جایی کار کن یا بوتیک حداقل کمتر تو خونه ای 

تنها راه اینه همشونو دایورت کنی به باسنت خوب کردی جداشدیولی اشتباه کردی که زنگ زدیمگه هر کی هرچی گفت ...

وا خب چجوری بیاد خواستگاریم ...اون بیچاره روحشم خبر نداره که من همچین فکری توی سرمه ...میخوام نطر چهار روزه ی نرجس خاتون رو انجام بدم اگه جوابمو ندادن تا جمعه دیگه خودم میرم به همون راننده مشکلمو میگم 

اول از همه یادت بیاد اون مرد چکار کرد که مجبور شدی جدابشی بعدم میگی مامانش واسش یکیو گرفته 

دوم اینکه اون راننده تاکسی رو فراموش کن

مدتی به خودت اجازه بده نرمال بشی الان حالت خوب نیست وضعیتت پایدار میشه به خودت زمان بده

یکبار ضربه خوردی ریسک نکن سر زندگیت

دیگه دارم جون میدم بقران

همینجوری میای فقط به خاطر اینکه فرار کنی با یه مرد بد ازدواج می‌کنی بعدا میگی کاش این درد و رنجای خونه رو تحمل میکردم!

به جای فرار سعی کن مشکلو حل کنی بشین باهاشون حرف بزن فعلا هر چیز یو که دوست دارن انجام بده لجبازی و دعوا نکن تا محیط خونه واست آرامش بشه نه جهنم محیط خونه خیلی مهمه که یه محیط امن بشه 

بعدشم شاید خونه تون یه طلسمی چیزی باشه که اینجوری با هم درگیر میشید سوره مزمل و واقعه بخون جن هم تونستی بخون به نیت گرم شدن اعضای خانواده با هم 

یا حتی میتونید ۱۰۰۱ یا ودود بخونی فوت کنی به غذا به نیت اینکه خانوادگی با هم گرم بشید 

ازدواج شوخی نیست لطفاً عجله ای تصمیم نگیر اگرم خونه تون واست جهنمه سعی کن علتو پیدا کنی و مشکلو حل کنی 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40