2777
2789

پنج ساله توی خونه ی پدرمم زندگیم از زندگی سگ بدتر بوده انقد بهم فشار اوردن که معده م داره خونریزی میده یه رانندا توکسی هست جلوی خونمون که ظاهرا مجرده میخوام خودم برم مشکلمو بهش بگم ...چه کنم ؟

نکن این کارو یه راه حل دیگ‌ه پیدا کن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😑نکن عه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

میدونی امکانش هست ازت استفاده کنه بعدم ولت کنه  چون واسه خودشون معمولا یه دلیل دارن اگه دختر خوبی بود فلان کارو واسم نمیکرد!

بعدم کسی که آبروش رفته و شرایطش بدتر از بد شده تویی!

من یکی از نزدیکانمون همین کارو کرد بخاطر خانواده مجبور شد با یه آدمی ک اصلا بهش نمی خوره ازدواج کنه الان همین یارو منت میزاره ک اگه تو رو نگرفته بودم وضعت همون بود و فلان نکن اینکارو آدما بفهمن بهشون محتاجی بدتر اذیتت میکنن کاری نکن ک بعدا آرزوی برگشت ب گذشته رو کنی

وای همچین کاریو نکن با ابروت بازی نکن اگه بره چهار تام حرف بزاره روش جلو این واون بگه چی

خب چه کنم ...پریروز انقد بهم فشار اومد که رفتم پیش یه شیخ بهش گفتم این مشکلمه برگشت گفت به نامزد قبلیت زنگ بزن امیدوارم بینتون حل شه و برگرده دنبالت ..پاشدم عین خر به نامزد سابقم زنگ زدم غرورمم شکست و سبک کردم خودمو اونم بهم گفت تو برای من تموم شدی!!!

خب دارم جون میدم اینجا ...دیگه به اخر خط رسیدم بقران

برای ارامشت صلوات فرستادم عزیزم💔 ولی بنظرم این درست نیس

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡